dragosh1904 Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 am luat n95 4 gb card acesorii full..4 milioane nimic zgariat ca nouacuma vine problema am gasit pe cinva care sa dau cu 6 mil 500 telu si nu stiu dk s al pastrez sau nu..aia 4 milioane de ziceam mai sus sunt imprumutati..intial aveam de gand sa l iau si sa l dau dar acum am alta parere voi ce ati face? Quote
daatdraqq Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Cere-i 9 mil .Daca iti da e bine ,daca nu il pastrezi .Sigur e original nokia ,sa nu fie replica ..ai grija ca fac astia replicile 1 la 1 .Scrie inclusiv "made in finland" .Iti poti da seama dupa camera si dupa wireless .Replicile au camera mult mai slaba si wireless-ul,desi este prezent ca functie, nu se conecteaza la nimic pentru ca nu exista (iti zice ca nu a gasit nicio retea ) De asemeni replicile merg mult ma bine aparent pentru ca nu au simbian si se misca mai usor . Quote
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 sa revenim l am scos pe 3 mil juamte cablu de date card 4gb casti nokia originale .. acuma caut sal dau pe 5 500 min 5 si sunt multumi decaodmata il iau pt mn si da e original nicio zgrietura:D il cunsoc pe baiatu asta decand si l a cumaprat din magazin:D@zbeng e mt 100 de eur:D?@datdraq pai nu e replica,mai venise unu cu replica si l a pacalit pe baiatu asta care mi l vinde mie desi eu i am zis sa nu l ia..nu scria nokia n series + nu avea obiectiv era usor:Dmerge de minune l am si "hackuit" (merge orice aplciatie:D)P s pe baitu` asta nu o sa l inteleg nicodata.. el e obsedat de telefoane:D..cik nu i place n95 bineintels ca nu daca nu la facut unsingned..cik mi l a dat mie pe asta sa si ia n97 lol ... >>faza e ca mereu cand isi ia un tel da o groaza de bani el crezand ca merg programe dupa pc instalate pe telefon..nu stiu deunde asta a scos -o . cred ca avaut 50 de telefoane -si l vinde dupa cateva luni ieftin.. ps vb la modeni telefon de 30 de miloane si credit 0 Quote
cla1992 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 P?streaz?-l, e un telefon super bun ?i mai ales la banii ??tia e oleac? de pomana. Sugereaz?-i prietenului t?u ca data viitoare sa î?i cumpere un Pocket PC,sa zicem Qutek eu ?tiu, un HTC ca sunt echipate cu Windows Mobile dac? tot e disperat dup? Windows. Quote
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 P?streaz?-l, e un telefon super bun ?i mai ales la banii ??tia e oleac? de pomana. Sugereaz?-i prietenului t?u ca data viitoare sa î?i cumpere un Pocket PC,sa zicem Qutek eu ?tiu, un HTC ca sunt echipate cu Windows Mobile dac? tot e disperat dup? Windows.neah no way wl se ujita in reviste..+tv si iasia ia si dupaia zice ala e mai bun..cat oare o sa mai aiba asa bani de pomana Quote
cla1992 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 neah no way wl se ujita in reviste..+tv si iasia ia si dupaia zice ala e mai bun..cat oare o sa mai aiba asa bani de pomana Cred ca as vrea sa fiu ?i eu în locul sau:) Quote
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 Cred ca as vrea sa fiu ?i eu în locul sau:)n ai vrea serios .. eu nu consider o viata fericta sa am bani sa iau 20 de telefoane el face greseala nu se informeaza.. in fn facem off:D Quote
blueangelmnx Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 dragosh...lasa-l ca poate te faci cu un iPhone la juma de pret... cum zice proverbu: "Tre sa fie multi prosti ca sa traiasca unii destepti bine" relax ca tot u poti profita din asta Quote