dragosh1904 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 am luat n95 4 gb card acesorii full..4 milioane nimic zgariat ca nouacuma vine problema am gasit pe cinva care sa dau cu 6 mil 500 telu si nu stiu dk s al pastrez sau nu..aia 4 milioane de ziceam mai sus sunt imprumutati..intial aveam de gand sa l iau si sa l dau dar acum am alta parere voi ce ati face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1k Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 pastreazal sfatu meu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 100€ pe un n95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Cere-i 9 mil .Daca iti da e bine ,daca nu il pastrezi .Sigur e original nokia ,sa nu fie replica ..ai grija ca fac astia replicile 1 la 1 .Scrie inclusiv "made in finland" .Iti poti da seama dupa camera si dupa wireless .Replicile au camera mult mai slaba si wireless-ul,desi este prezent ca functie, nu se conecteaza la nimic pentru ca nu exista (iti zice ca nu a gasit nicio retea ) De asemeni replicile merg mult ma bine aparent pentru ca nu au simbian si se misca mai usor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 sa revenim l am scos pe 3 mil juamte cablu de date card 4gb casti nokia originale .. acuma caut sal dau pe 5 500 min 5 si sunt multumi decaodmata il iau pt mn si da e original nicio zgrietura:D il cunsoc pe baiatu asta decand si l a cumaprat din magazin:D@zbeng e mt 100 de eur:D?@datdraq pai nu e replica,mai venise unu cu replica si l a pacalit pe baiatu asta care mi l vinde mie desi eu i am zis sa nu l ia..nu scria nokia n series + nu avea obiectiv era usor:Dmerge de minune l am si "hackuit" (merge orice aplciatie:D)P s pe baitu` asta nu o sa l inteleg nicodata.. el e obsedat de telefoane:D..cik nu i place n95 bineintels ca nu daca nu la facut unsingned..cik mi l a dat mie pe asta sa si ia n97 lol ... >>faza e ca mereu cand isi ia un tel da o groaza de bani el crezand ca merg programe dupa pc instalate pe telefon..nu stiu deunde asta a scos -o . cred ca avaut 50 de telefoane -si l vinde dupa cateva luni ieftin.. ps vb la modeni telefon de 30 de miloane si credit 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 P?streaz?-l, e un telefon super bun ?i mai ales la banii ??tia e oleac? de pomana. Sugereaz?-i prietenului t?u ca data viitoare sa î?i cumpere un Pocket PC,sa zicem Qutek eu ?tiu, un HTC ca sunt echipate cu Windows Mobile dac? tot e disperat dup? Windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 P?streaz?-l, e un telefon super bun ?i mai ales la banii ??tia e oleac? de pomana. Sugereaz?-i prietenului t?u ca data viitoare sa î?i cumpere un Pocket PC,sa zicem Qutek eu ?tiu, un HTC ca sunt echipate cu Windows Mobile dac? tot e disperat dup? Windows.neah no way wl se ujita in reviste..+tv si iasia ia si dupaia zice ala e mai bun..cat oare o sa mai aiba asa bani de pomana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 neah no way wl se ujita in reviste..+tv si iasia ia si dupaia zice ala e mai bun..cat oare o sa mai aiba asa bani de pomana Cred ca as vrea sa fiu ?i eu în locul sau:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Cred ca as vrea sa fiu ?i eu în locul sau:)n ai vrea serios .. eu nu consider o viata fericta sa am bani sa iau 20 de telefoane el face greseala nu se informeaza.. in fn facem off:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueangelmnx Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 dragosh...lasa-l ca poate te faci cu un iPhone la juma de pret... cum zice proverbu: "Tre sa fie multi prosti ca sa traiasca unii destepti bine" relax ca tot u poti profita din asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...