eddie47 Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 De ce sa fie nebun ?!Ca nu ma prind :? Quote
zbeng Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 uauu ce frumos organizat hop si euHAI MA CE DRECU POZA CU U NU ARATATI hai sa zicem securyti in unele casuri CU GAJIK NICI ATATA ^poate nu aveti si de asta ] DA CUM CAM VOASATRA CE DRe*U *nu aveti sau ce* Quote
HexString Posted September 4, 2006 Report Posted September 4, 2006 Eu am uitat sa bag si eu niste poze ... dar le bag acuma ... si daca vreti sa intrebati , ala nu este cola gratis ... am cautat tot orasul Oradea si nu am gasit aparat de cola ... si pana la urma in drum spre casa suparat am intrrat la un magazin si mi-am cumparat un bax de doze ... ... Quote
Screech Posted September 4, 2006 Report Posted September 4, 2006 si daca vreti sa intrebati , ala nu este cola gratis Sad( ... am cautat tot orasul Oradea si nu am gasit aparat de cola ... si pana la urma in drum spre casa suparat am intrrat la un magazin si mi-am cumparat un bax de doze ... Smiley ...E cola gratis? ;DCe mananca asta aici, eu nu am voie nici sa ma uit la ce mananca el. ;D > Quote
HexString Posted September 4, 2006 Report Posted September 4, 2006 Nu e cola gratis ! tocmai am precizat , dar totusi cum adika nu ai voie nici sa te uiti ? Quote
Screech Posted September 4, 2006 Report Posted September 4, 2006 Nu e cola gratis ! tocmai am precizat , dar totusi cum adika nu ai voie nici sa te uiti ?Stiu ca ai zis, faceam misto , adica nu am voie sa mananca asa ceva, probleme cu ficatu. Quote
!_30 Posted September 4, 2006 Author Report Posted September 4, 2006 EU am in partea dreapta o "gramada" de sticle de Cola aruncate Quote
HexString Posted September 5, 2006 Report Posted September 5, 2006 Tocmai imi fac curat la cd-uri si am facut o poza cu cum imi arata patu =-)) am sa o uploadez , dar dupa ce termin cu facut curat si ordine veti vedea ca nu mai sunt asa dezordonat Quote
!_30 Posted September 6, 2006 Author Report Posted September 6, 2006 Ln link=topic=2336.msg20749#msg20749 date=1157451784]coola? no more b33r?Da pe mine ma tine treaz 24/24 ( aproximativ ) , stiu ca era o poza , nu mai stiu pe unde , cu un PC si "o gramada de Pet-uri de Cola langa". Quote
Pastilatu' Posted September 13, 2006 Report Posted September 13, 2006 bag de seama ca camera mea e cea mai dezordonata ? of ...lasa ca o sa ma apuc eu intr-o viatza viitoare de curatenie ..... Quote