Andrei Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Am stat astazi si m`am documentat putin in legatura cu plugin-urile si modalitatea de a crea cateva pentru browserul Google Chrome. Motivul este simplu : Mozilla Firefox se incarca mult prea greu si pierd foarte mult timp pentru a naviga pe acest browser extrem de lent. Rabdarile mele au luat sfarsit cand am observat cat de simplu se pot face plugin-uri super utile(ca si cele existente pe mozilla firefox). Cunostintele necesare sunt din cate am observat : Javascript, Ajax (pentru statistici si informatii externe), HTML si CSS, cunostintele se ce le am de foarte multa vreme. Nu mai am nevoie de cat de putina documentatie tehnica pentru a fi valide pluginurile pentru Chrome si gata.Vreau sa ma eliberez putin de problemele si proiectele ce le am acum pe cap, si sa incerc sa`mi limitez treburile la lucrurile ce merita atentie : Cursurile Web,Algoritmica, Scoala, proiectele pentru concursuri.Cateva din pluginurile ce voi incerca sa le importez din Mozilla Firefox ar fi :HackBar*Live HTTP HeadersScreen GrabTwitter BarUser Agent Switcher*Search Status*Cele cu * vor avea prioritate. Daca doriti si alte extensii marca Firefox sa incerc sa le fac pentru Chrome nu ezitati sa dati un comentariu. Astept parerile voastre despre aceasta initiativa si de ce nu oferte de colaborari/ajutor/promovare a acestora.P.S : As aprecia foarte mult promovarea acestei pagini. Nu vreau vizitatori ci vreau sa vad persoanele ce s-ar implica intr`un astfel de proiect, sau cat de mare e numarul de persoane dornice de o astfel de initiativa.As prefa ca orice comentariu sa fie dat aici , pentru ca toate parerile sa fie in acelasi loc, dar e ok oriunde.Nu raspund la offtopic. Quote
Nytro Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Imi place sa vad oameni cu initiativa. Daca pot, te voi ajuta in limita timpului disponibil. Sti cum putem lua legatura. Quote