Jump to content
dragosh1904

flashlite nokia n95

Recommended Posts

Posted

deci sper ca am postat bine nu am bagat la Ajutor :D...

as vrea si eu aplcatii flashlite,sau in flash nu gasesc nimic folositor pe "gugle" si nici youtube nu mi e d emare ajutor

as vrea sa fac rost de urmatoarele

- "iphone" (flash ) ii zicea cumva itheme parca

- "windows" vista si "xp"

Multumesc

P.S

le gasisem pe un forum nokia software..si terbuia sa am cont..am facut cont si nu primesc confirmare deloc:|..am incercat pe 3 mailuri in 3 zile diferite si nimic :(

Posted

Acum mi-am dat seama ca vrei thema de fapt :)) Am crezut ca ai si iphone si n95 .Din pacate nu te pot ajuta dar incearca pe symbiangalaxy.org , nokiasoftware.net ,ipmart-forum.com ...pana sa-mi iau iphone de aici imi luam aplicatiile pentru nokia .

Posted
Acum mi-am dat seama ca vrei thema de fapt :)) Am crezut ca ai si iphone si n95 .Din pacate nu te pot ajuta dar incearca pe symbiangalaxy.org , nokiasoftware.net ,ipmart-forum.com ...pana sa-mi iau iphone de aici imi luam aplicatiile pentru nokia .

intr-un final am gasit pe mobile9 - Free ringtones, free themes, free wallpapers, free videos, free software, free games for mobile phone categoria flash sunt cu miile:D