Geo Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 buna .acest topic sper sa ne fie tuturor de folos.ati vazut cu toti ca sunt mii si mii de programe pe internet pe care daca le downloadati le puteti folosi timp de 30 de zile sau unele care atunci cand vreti sa le instalati va cere coduri(aceasta se intampla si la jocuri si daca este cineva sa ne explice cum sa facem si la jocuri)sau sunt jocuri care le puteti folosi mult timp dar au mai putine stagii si de aceea cer ajutorul celor mai mari ca mine si mai cunoscuti sa ne arate prin tutoriale video sau sa ne scrie aici cum sa facem ca sa rezolvam aceasta problema .va rog nu treceti acest topic la cosul de gunoi sau sal ignorati! este o problema serioasa :@ Quote
robert Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 pare interensant pt jucatorii de jocuri.. Quote
Geo Posted August 16, 2006 Author Report Posted August 16, 2006 nu e doar pentru jucatori de jocuri ci si pentru cei care folosesc programe Quote
0x90 Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 din experienta mea nu foarte mare in cracking pot sa-ti spun ca jocurile is mai greu de spart decat aplicatiile, oricum asta nu se invata din tutoriale video, iti trebuie cunostinte avansate de asm si o gandire oarecum ilogica.... un "feeling" cu care te nasti si pe care ori il ai ori nu.... eu nu-l am hahahahaha de aia n-o sa fiu un cracker bun da' asta e Quote
Icarius Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Da, pe langa ASM si f multa intuitie nu iti mai trebuie nimica Succes celor care vor sa invete sa faca CRAKURI dar va asigur ca este foarte greu. Asta ca sa nu mai zic de cei care fac KEY-GEN-uri... pe langa faptul ca trb sa spargi programul trb sa ii afli algoritmul pe care il foloseste.... Foarte multa matematica... damm shit... Quote
Sub_Zero Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 niciodata nu am fost prea bun la mate :@ Quote
virusz Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 sunt destui crackeri, se gasesc destule crackuri, cand vine un soft sau jioc nou trebuie sa ajteptam putin dupa care cautam si un crack, nu trebuie sa te apuci de cracking doar sa iti faci un joc sa mearga.. trebuie sa ai motive serioase...In general la kiturile de instalare de la EA Games (cred ca merge si la altele) iti cere un serial, de cele mai multe ori poti trece peste aceasta faza inchizand doar un proces, trebuie sa vedeti ce proces care ruleaza va cere serialul, il inchidetzi si instalarea poate continua, asta nu e batut in cuie dar la majoritatea asa se face...bafta Quote