UnD3rGr0uNd Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Dau invitatii pe lockerz.Cn vrea reply sau pm cu email-u Quote
UnD3rGr0uNd Posted October 13, 2009 Author Report Posted October 13, 2009 da pm sau reply cu emailu:) Quote
UnD3rGr0uNd Posted October 13, 2009 Author Report Posted October 13, 2009 be_boomed_20@yahoo.com -> Successfully Sentbog_ut@yahoo.com -> Successfully Sentdaca nu le primiti imediat,nu este nimic...se trimit mai greu:) Quote
UnD3rGr0uNd Posted October 14, 2009 Author Report Posted October 14, 2009 neme,faci baza?...E-mail abuse@yahoo.com is in system:) Quote
Flubber Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 be_boomed_20@yahoo.com -> Successfully Sentmultumesc frumos foarte darnic din partea ta Quote
Rechinu Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 sharckyboss[at]g m a i l.com MAI AI UNA SI PT MINE? Quote
Papuc Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Ti-am trimis eu bafta la puncte, cine mai vrea mai am eu 4 invitatii si ma fac Z-lister , dupa aia va ajut si pe voi cu invitatii.apropo:gasita pe net"Si de unde isi scot banii? Pai sunteti prea romani. Orice afacere de success si mai ales orice inceput de afacere presupune o investitie initiala si una pe termen lung. Ajungi sa-ti acoperi investitia si sa incepi sa fii pe profit in cele mai multe cazuri dupa un an daca afacerea merge bine, asta daca o sa ajungi vreodata pe profit si nu falimentezi intre timp.Oamenii au la nivel de management un om super tare din ce-am citit. Si-au facut o strategie si au planuit o investitie maricica la inceput. Momentan ei castig prin fiecare din noi, cei care ne invitam prietenii pe site.Ce fac ei in perioada asta in afara de a-si dezvolta tehnic site-ul si afacerea? Se numeste public awareness. Lumea le creaza imagine. Aude lumea de Lockerz. Din gura in gura, bai tu ai auzit de lockerz? Nu frate, ce-i aia. E un site de intrii zilnic si-ti dau puncte. Cu destule puncte, iti iei un ipod. Pai stai frate ca intru si eu. ZILNIC. Deci au o baza de utilizatori care intra zilnic.Doi la mana, isi creaza o posibila piata pentru atunci cand vor avea chestii pe bani. Cum asa? Pai din sutele de mii de utilizatori se gasesc destui care or sa vrea sa si cumpere cu bani chestii de pe lockerz.Cu ce ii mai ajutam? Beta testing. Momentan ei isi testeaza platforma si resursele, pentru ca atunci cand vor fi oficial pe piata sa nu dea rateuri prea mari si prea dese. Sa aiba o idee cam de ce au nevoie si cam ce-si doreste public.Profit or sa scoata daca nu o fac deja din vreo 3-4 lucruri. First of all asa cum am zis au deja in plan introducerea cumparaturilor online pe credit card/paypall. Deci de aici o sa-si ia comision.Second of all, daca isi fac vreun parteneriat cu apple, cota parte din vanzarile de la ei pe site, in conditiile in care satisfac producatorul si nu depasesc cota de piata a produselor, se va duce la ei in buzunare. Adica adaosul ala comercial.Third of all avand o baza de cateva sute de mii sau zeci de mii de oameni, dailies-urile alea pot sa fie foarte usor considerate ca un fel de sondaje de opinie.Cam asta e planul in linii mari." Quote
black_death_c4t Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 ha?????????Ownerii lockerz sunt inteligenti si fac bani de pe urma altora , asta e idea la ce a spus el mai sus. Quote
Flubber Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 e plauzibil, nu m-as mira de ce nu ar face asa, sunt cazuri in care s-a procedat mult mai urat Quote
Papuc Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 deci mai vrea careva invitatie ? PM Quote
demon_zone Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 hit medemon_kid31@yahoo.comsi daca ai putea sa scrii la subiect cu majuscule,ca am vro 3000 de emailuri necititepoate-mi sare in ochi Quote
Papuc Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) v-am trimis la toti , bafta la ptz P.S. vedeti ca o sa vina cam greu invitatiile ca lucreaza astia la site , pentru ca maine il scot din beta Edited October 14, 2009 by Papuc Quote
MrRip Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 te rog frumos daca mai ai invitatii : mail Mersi anticipat ! Quote
black_death_c4t Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Invitatii Lockerz.com - Castiga premii marete cu punctele Quote
Papuc Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) Invitatii Lockerz.com - Castiga premii marete cu punctelenu recomand site-uri de genu asta @RipKid - ti-am trimisdaca mai vreti da-ti un pm mai am cateva@pawWo http://www.facebook.com/pages/LOCKERZ/80976158596?v=feed&story_fbid=177169947149 Edited October 14, 2009 by Papuc Quote
UnD3rGr0uNd Posted October 14, 2009 Author Report Posted October 14, 2009 cp bafta la ptz1.E un site de rahat care probabil nu trm nici un premiu...m-am bagat si eu la baza:)2.Papuc,tu esti un ratat...te bagi tu repede ca broasca-n tzeavaWarn me,pls:) Quote
Papuc Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 (edited) din pacate nu o sa ma cobor la nivelul tau , asa ca bafta la scoala Edited October 15, 2009 by Papuc Quote