Jump to content

MrRip

Active Members
  • Posts

    969
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrRip

  1. Inchis ! Multi nu meritati nimic, nimic !
  2. Multumesc. Nu este foarte mare graba.
  3. 1. Social Commerce - WooCommerce Facebook Plugin 2. Facebook Promotion with Discount Coupon and Gifts 3. In the Green Meadows - Coming Soon & 404 Page --- Extra, if possible 4. phpGuard - Security for your site Multumesc.
  4. Postez anuntul pentru un tovaras. "Ca sa evitam eventuale tepe, doresc sa lucrez numai cu persoane din BUCURESTI. Ne vedem in loc public, vin cu laptopul, facem transferul dupa ce imi arati ca ai banii cash. La 100 $ PM, vreau 110 cash. La sume mai mari, negociem." Contact : guny_gugu@jabber.ru
  5. MrRip

    Sugestie E-Whoring

    Ban 1 luna, tarfulitza mica ce esti. Data viitioare invata sa-i respecti pe ceilalti si sa vorbesti frumos.
  6. MrRip

    Salut

    Tu?i?i b??i?i, câini de zon?.
  7. IP-ul de pe care a postat ultimul mesaj aici : 89.137.128.131 IP-ul cu care s-a inregistrat pe forum : 89.137.128.131 Mail-ul cu care s-a inregistrat pe forum : smaster2243@gmail.com Alte IP-uri de pe care a postat pe forum : 109.236.82.141 87.117.198.136 89.137.128.131 95.76.56.53 User tot al lui : https://rstforums.com/forum/members/theblackhatguy/ Mail : bertydingle@gmail.com
  8. Mai da-te-n pula mea ca dupa ce ti se ofera privilegiul de a avea un cont aici pe forum, ti se ofera oportunitatea de a vinde si de a cumpara fara alte comisioane mai si faci gargara ca nu va oferim protectie ? Da' ce pula mea suntem noi, firma de paza ? Daca esti prost si pui botu' la vrajeala lui e fix problema ta, nu a moderatorilor, nu a adminilor, nu a RST-ului. Cand mai vrei tu sau altul sa faceti tranzactii cu persoane dubioase, cu putine posturi sau care nu inspira incredere apelari la un moderator / admin si cereti-i sa intermedieze tranzactia. Nu va va cere nimeni cota parte din suma tranzactionata, ci va vom ajuta in limita timpului disponibil.
  9. Mai da-te-n mortii tai cu povestile tale de adormit copiii, cu heroina pizdii ma-tii de copil cordit. Ce te-oi mai umfla in pene cand vezi cati iti citesc topicul si iau de bune toate rahaturile pe care le indrugi tu si pe deasupra iti mai dau si sfaturi... off, off, copilas, copilas... vede-ti de CPA-urile tale si de click-urile tale si lasa in pula mea subiectele astea SF. Data viitoare zbori definitiv daca mai vad topicuri de-astea in care povestesti ce-ai visat azi-noapte. O seara buna si tie
  10. E o gluma, nu ? Ti-a jignit serverele ? WTF ? Injura-l si tu de MOTHERboard si o sa te simti mai bine. Let the fun begin !
  11. Bai uratule, ia mai da-te-n spanac. Cand oi fi la tine-n batatura, atunci ai dreptul sa comentezi deciziile adminilor / moderatorilor. Pana atunci, ciocu' mic si joc de glezne. Intre timp, ca sa nu zici c-as baiat rau, ai concediu de odihna de la mine.
  12. Done. Am mai scapat de un tzepar. Daca mai stiti ca are si alte usere aici pe forum, postati-le si se rezolva.
  13. Ei na mah, mai zi ceva acum
  14. Tranzactia a fost finalizata cu succes, ambii baieti fiind multumiti. CASE CLOSED !!!
  15. HoWn3r, ti-am raspuns la pm. ID-ul lui ilbr22 il am, voi discuta eu cu el cand o sa il vad online, vom face toti 3 o conferinta si daca totul este ok de ambele parti finalizam tranzactia.
  16. Sunt dispus sa intermediez schimbul deoarece il cunosc pe ilbr22 ca si seller, am mai facut afaceri cu el si stiu ca este serios. Pentru siguranta ta, HoWn3r, eu ca si Moderator voi intermedia vanzarea. Te rog frumos, ilbr22 sa confirmi faptul ca esti de acord ca eu sa fiu intermediarul, dar si tu HoWn3r, deasemena. Va rog sa faceti acest lucru printr-un pm fiecare. Pm-ul de la tine, HoWn3r, sa contina pe langa confirmare si un ID de contact. LE : Cel mai bine schimbul se va face in felul urmator : eu voi lua toate datele de login de la ilbr22, eventual voi schimba parolele pentru siguranta amandurora si i le voi da lui HoWn3r dupa ce libr22 va confirma plata. Acest lucru il vom discuta in privat mai in detaliu. Momentan astept un raspuns de la voi doi. Daca se va incheia tranzactia cu succes, HoWn3r, pentru 'deranjul' meu astept sa ma rasplatesti cu cate un cont premium pe platforme, iar din partea ta, ilbr22, un procent de maxim 5% din suma finala.
  17. Inutil asa ceva. Ajunge un topic care deja are 20+ pagini.
  18. Stai ca se mai gasesc 2-3 sa zica faptul ca mai aveau putin si terminau si ei acelasi proiect ca al tau sau ca le cacase si lor mintea acelasi lucru. No offence M2G, stiu ca esti baiat capabil De restu' ma cam indoiesc.
  19. Data viitoare sa te gandesti de doua ori inainte sa postezi un rahat ca asta. Suferi de nebagare in seama, boala din ce in ce mai intalnita aici, din pacate.
  20. N-ai inteles din prima mesajul meu, sa incetezi cu double post si sa nu mai incalci regulamentul. Drept rasplata, acum vei sta 1 luna pe bara Te pup cu curu'
  21. Idiotilor, data viitoare beliti ochii cand s-a postat ultima oara ! // I-am altoit eu tex de i-am saturat. Data viitoare o sa caste ochii cat cepele cand o sa posteze !
  22. Sa traiesti ! La multi ani !
×
×
  • Create New...