Jump to content

lolzap

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lolzap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu de mult am inceput sa vad daca pot face ceva bani cu adf.ly si am zis ca imi creez propria mea platforma unde pot evidentia toate redirectionarile facute prin platforma mea. Cum se vede din imaginile de mai jos, adf.ly nu mi-a calculat ultimele 2 vizite. Din pacate nu mai am datele vechi, dar puteam dovedi diferente de 5, 10 vizite la 25, 30 de redirectionari. Adica aprox. 40 % va fura din vizite La un procent de 1000 de vizualizari, vei pierde 400 vizite. Mi se pare destul de mult nu?
  2. Am cautat pe forum dar vad ca nu s-a deschis topic legat de acest subiect. Imi cer scuze daca nu am postat intr-o categorie buna, atunci rog un moderator sa stearga sau sa mute topicul. Deci... sa trecem la treaba ! Am citit diverse articole pe net legat de Payza, aka Alertpay care in ultimele luni nu si-a aratat o imagine buna (posibil ca de aceea si-au schimbat numele in Payza? Sau datorita faptului ca a fost cumparat de un Canadian?). Probleme cu transferuri, clientii s-au pans, blocari conturi etc. Din cate am inteles, au implementat o noua metoda de verificare (ce zvonuri ati auzit?), Payza disponibil si in mai multe tari. Eu fiind iubitor de Paypal nu am simtit nevoia de a apela la Alertpay, doar acum in ultimele zile cand am aflat ca se poate face schimburi (LR -> Alertpay si vice-versa). Nici in ziua de azi nu mi-au activat contul, degeaba i le-am trimis enspemii de mail-uri, nu am primit nici un raspuns. Posibil din cauza schimbarii in Payza? Ce parere aveti de design? Ce parere aveti de Alertpay? Credeti ca in viitor vor atrage mai multi clienti cu schimbarea in Payza? Ce ati auzit de exchangeri (e-currency changer)? Payza va accepta schimbul intre companii externe? Sau va copia ideologia Paypal, Moneybookers? Commentati!
  3. Buna, de ceva vreme caut pagini unde pot urca materiale copyrighted (seriale), dar dupa cateva zile vad ca au fost sterse sau blocate. Daca e posibil sa imi oferiti cateva link-uri unde pot urca aceste materiale fie prin post sau prin PM, dar fara ca acestea sa fie sterse. Caut ceva bun si permanent sau de durata mai lunga (luni). Am gasit si eu cateva dar din 10 daca 1 e bun. Caut host video unde: 1. streaming-ul sa fie bunicel (load time-ul sa fie mai mic) 2. fara reclame 3. sa nu fie sters dupa (doar) cateva zile 4. dimensiunea maxima ce pot incarca sa fie de 500+ mb 5. sa nu piarda din calitate 6. dupa urcare sa o pot shareui mai departe (embed code) 7. sa nu am probleme cu legea Va multumesc !
  4. Super xenobyte, ceva asemenator cautam. Dar ce date cere? Pot sa ma inregistrez anonim si bag doar contul de la paypal? Pe urma persoana X va trebui sa se inregistreze iar sa efectueze transferul prin pagina asta, de acolo (dupa ce am primit banii) mi-i retrag in contul meu paypal?
  5. Salut, dupa cum spune si titlul as vrea sa cumpar un scanner SSH. Nu vreau sa imi vindeti versiuni publice... am folosit a cel putin 20 de scannere, cu diferite pass file-uri, etc. as vrea ceva unic, facut de propria mana. As putea oferi 10 euro transfer credit orange / vodafone / cosmote sau paypal. Doresc seriozitate.
×
×
  • Create New...