soare Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 (edited) Salut este un site numit Lockers pe care intrand zilnic si raspunzand la o intrebare zilnic castigi niste bani virtuali numiti PTZ cu care poti cumpara console de jocuri cum ar fi wii xbox360 sau ps3 sau poti cumpara ipod sau laptopuri sau o gramada de alte chestiisitul este pe bune daca nu ma credeti cautati pe net....si ca sa iti trimita articolul trebuie sa platesti 20 ptz daca nu esti in USA dar oricum ii faci repedecont poti sa iti faci doar daca cineva te invita si m-am gandit sa va spun asta ca si eu am primit invitatie recent de la un prieten si daca vreti invitatie intrati pe http://lockerz-invite4free.weebly.com/si la prima pagina numita Lockerz scrieti numele vostru apoi e-mail-ul vostru si va voi trimite invitatiedupa ce primiti invitatie prin mail dati pe url din mail si va faceti contva dau url sa vedeti siteul Welcome to Lockerz Edited November 7, 2009 by soare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 uauo ajuns prostia asta si aicigl with it,ca e o mare vrajeala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 imi pare rau ca,crezi ca e vrajeala,eu am postat ca poate cuiva ai trebuie invitatie,si ar vrea sa intre pe lockerz,daca tu nu crezi si nu vrei e fix problema ta.Sal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 defapt e un joc ilegal gen MLM, joc piramidal, e ilegal in US si majoritatea tarilor europene, inclusiv romania. + iti cere nume real la inregistrare.close this topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 1) NU e un joc piramidal gen toate scam-urile de PTC-uri si nici nu e ilegal, deoarece nu ai posibilitatea de a baga bani in acest site. Tot ce ai de facut e sa-ti pierzi 5 minute pe zi pentru a te loga si pentru a raspunde la o intrebare. NU exista tendinte spre pure reclame si NU exista diferente intre user-i. Toti user-ii sunt ori obisnuiti ori Z-lister-i ( VIP ) si ca sa ajungi asa nu trebuie decat sa-si faca cont 20 oameni invitati de tine ( a trebuit sa faca si ei ceva ca sa te faca pe tine sa inviti pe altii, sa aduci lume noua care aduce la randul ei alta lume si tot asa ). De fiecare data cand un user invitat de tine isi face cont tu doar primesti PTZ pentru ca si-a facut cont si ATAT, nu te influenteaza pe viitor.2) Nu cred ca e plin netul de agricultori care sa faca topic-uri gen "Lockerz redeem proof" si sa puna poze cu premiile si fetele lor vesele pentru fiecare plasma / iPod primit. Sunt si romani care ziceau ca au reusit sa prinda niste skin-uri de iPod si niste tricouri ( acestea iti vin automat si gratis acasa din moment ce devii Z-lister [ 20+ oameni invitati care s-au inregistrat ] )3) Singura "problema" este ca premiile cum s-au pus se si iau, utilizatorii asteapta ca niste s(h)acali sa se reinoiasca stocul si sa-l goleasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 imi pare rau ca,crezi ca e vrajeala,eu am postat ca poate cuiva ai trebuie invitatie,si ar vrea sa intre pe lockerz,daca tu nu crezi si nu vrei e fix problema ta.Sal!cool..de aia nu am primit cele 2 puncte la vr-o 2 intrebari si cand prietenii mi-au acceptat invitatia nu mi-am primit punctele...is just too stupidmai era ceva da nu imi amintesc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Mai au bug-uri si delay-uri dar PTZ-urile iti revin in maxim 1-2 zile. Nu uita ca site-ul e inca in constructie.P.S.: soare vezi ca in titlu ar trebui Lockerz nu Lokerz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 @cmiN da,am vazut restu v-am mai spus ca nu e fake siteu..cum credeti voi eu nu va oblig:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...