Jump to content
Flubber

Freedom Downtime - The Story of Kevin Mitnick

Recommended Posts

Posted (edited)

cea mai tare parte e la 09:56 faza cu McDonald's :)))

apropo peste ce am dat mi se pare ceva prea SF..dar totodata prea adevarat.Hai cu sectiunea aia de hardware hacking:D

Edited by Rechinu
Posted
cea mai tare parte e la 09:56 faza cu McDonald's :)))

apropo peste ce am dat mi se pare ceva prea SF..dar totodata prea adevarat.Hai cu sectiunea aia de hardware hacking:D

da, tare faza cu McDonald's

iar in legatura cu video-ul pare SF, eu nu prea cred ca un monitor ar putea emite asa ceva dar cusca Faraday e pe bune

Posted

se pare ca nu e SF deloc...azi la facultate m-am dus cu videoul si i l-am arata profului..si a incepud sa rada:) si ghici de ce..omu stia care e treaba...a inceput sa imi faca acolo niste calcule matematice pe tabla si mi-a spus ca daca chiar ma intereseaza asa ceva...ma poate ajuta..:))la partea cu softu nu se baga..dar imi poate calcula nush ce dreq valori pt frecventele alea....abia astept sa vad ce rezolv cu el...

Posted
se pare ca nu e SF deloc...azi la facultate m-am dus cu videoul si i l-am arata profului..si a incepud sa rada:) si ghici de ce..omu stia care e treaba...a inceput sa imi faca acolo niste calcule matematice pe tabla si mi-a spus ca daca chiar ma intereseaza asa ceva...ma poate ajuta..:))la partea cu softu nu se baga..dar imi poate calcula nush ce dreq valori pt frecventele alea....abia astept sa vad ce rezolv cu el...

wow, tare :)

tine-ne la curent sau cel putin..... tine-ma, chiar mi-ai starnit curiozitatea, nu prea credeam ca se poate asa ceva

si bineinteles, PROOFS PROOFS :D