Flubber Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Cred ca ati auzit de el, este deja foarte popular, un documentar facut de prietenii a fost realizat, il puteti vizualizaAICIeste destul de impresionantEnjoy~LE:Deasemeneainterviu cu el: Part I Quote
SENEQ_o Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) ------------- Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote
Rechinu Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) cea mai tare parte e la 09:56 faza cu McDonald's )apropo peste ce am dat mi se pare ceva prea SF..dar totodata prea adevarat.Hai cu sectiunea aia de hardware hacking:D Edited November 12, 2009 by Rechinu Quote
zippy Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Nu credeam ca o sa ma uit pana la minutul 56 o sa il termin de vazut Quote
Flubber Posted November 13, 2009 Author Report Posted November 13, 2009 cea mai tare parte e la 09:56 faza cu McDonald's )apropo peste ce am dat mi se pare ceva prea SF..dar totodata prea adevarat.Hai cu sectiunea aia de hardware hacking:Dda, tare faza cu McDonald'siar in legatura cu video-ul pare SF, eu nu prea cred ca un monitor ar putea emite asa ceva dar cusca Faraday e pe bune Quote
Rechinu Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 se pare ca nu e SF deloc...azi la facultate m-am dus cu videoul si i l-am arata profului..si a incepud sa rada:) si ghici de ce..omu stia care e treaba...a inceput sa imi faca acolo niste calcule matematice pe tabla si mi-a spus ca daca chiar ma intereseaza asa ceva...ma poate ajuta..)la partea cu softu nu se baga..dar imi poate calcula nush ce dreq valori pt frecventele alea....abia astept sa vad ce rezolv cu el... Quote
Flubber Posted November 13, 2009 Author Report Posted November 13, 2009 se pare ca nu e SF deloc...azi la facultate m-am dus cu videoul si i l-am arata profului..si a incepud sa rada:) si ghici de ce..omu stia care e treaba...a inceput sa imi faca acolo niste calcule matematice pe tabla si mi-a spus ca daca chiar ma intereseaza asa ceva...ma poate ajuta..)la partea cu softu nu se baga..dar imi poate calcula nush ce dreq valori pt frecventele alea....abia astept sa vad ce rezolv cu el...wow, tare tine-ne la curent sau cel putin..... tine-ma, chiar mi-ai starnit curiozitatea, nu prea credeam ca se poate asa cevasi bineinteles, PROOFS PROOFS Quote