Jump to content

SENEQ_o

Active Members
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SENEQ_o

  1. Poti sa incerci linux mint . Scopul lor e sa fie user friendly si sa contina toate programele necesare unui utilizator cu putina experienta. Au scos acum un nou DE ( Cinnamon ). Arata binisor.
  2. Lucrezi la NSA ? mesaj(romana)+aes256+TWOfish+BLOWFISH+RSA(RC6) ==> "Am avut o sursa buna iar un ventilator prost la acea sursa...cum vedeti ca numai functioneaza o scoate`ti si numai ii dati start la calculator pana nu luati una noua...asa ar trebuii fiiindca mai bine dati 60 lei pe una noua decat sa luati ventilator care face 20lei +30 lei ca iti cere pentru a ti`l pune."
  3. CIZ, nu mai fa double post,vb frumos,citeste regulile ! (oricum cred ca o sa primesti ban ) Cat despre cont , nu ai sa il mai recuperezi !
  4. nu vreau sa fac alt topic.. dar daca poate cineva sa-mi da un steam sa ma joc luni de la 5 pana la 8 dimineata la un lan lasa-ti un pm.
  5. close this topic ... @ pepe nu mai hrani topicuri zombie ... ultimul post a fost in august
  6. SENEQ_o

    problema hdd

    azi cand ma jucam s-a blocat leptopul , am dat restart si a aparut mesajul "reboot and select proper boot device" . Am incercat cateva fix-uri de pe net dar in zadar. Apoi am incercat sa reinstalez windowsul si apoi sa instalez linux , dar nu imi gaseau nici un hdd . => ca sa ars/stricat/bulit hdd. Cateva intrebari : 1.Garantia leptopului acopera o eventuala inlocuire a hdd ? 2. Daca el este inlocuit , hdd vechi ramane la ei sau este inapoiat la proprietar? 3. Ti-l monteaza ei ? 4. O sa se uite peste informatiile din acel hdd ? Au voie sa faca asta ? 5. Credeti ca hdd nu tb inlocuit si se poate rezolva problema prin alta metoda ? 6.Cum aflu ce hdd e compatibil cu leptopul meu , si ca care sunt preturile de pe piata / ce firme ofera produse bune in raport pret/calitate ? ps: daca aveti timp si vreti sa raspundeti la o intrebare , va rog sa precizati numarul intrebarii, sa fie oarecum organizat ! 10x linux for livecd mai pot si eu sa stau pe net si fara hdd !
  7. Uber fail . I facepalmed so hard I broke my leg.
  8. Cum zicea si mosad intr-un post , Team Fortress 2 e F2P ( free 2 play) . Cs promod necesita mtorul grafic de la source pentru a rula , insa poate fi folosit si cel de la TF2 ( e acelasi ca la source ). Asa ca downlodati TF2 de pe steam , apoi cs promod de pe situl lor ... si cand rulati cs promod isi downlodeaza automat source SDk 2006 si 2007 . Spor la joc !
  9. ala e maus steelseries kinzu ...din ce vad eu in video
  10. dati la pagina 5 primul post din 2008 al doilea din 2009 al treilea din 2010 alt patrulea 2010 al cincilea 2011 nu mai inviati posturi deastea zombile ....
  11. @ unknown , chiar nu ai ceva mai bun de facut decat sa te uiti la posturile mele ? fisker asta o gresit sectiunea , are doar 1 post si a scris si mesajul gresit , am zis sa stearga topicul pentru ca nu o sa il ajute nimeni si ocupa spatiu degeaba... daca tot vrei sa il ajuti , trimite-i un scam page la steam prin pm.
  12. nu fake , ci "fack" .... stergeti topicul @ Fisker read the rulles first
  13. mi-am cumparat un htc desire s de la vodafone la abonamentul vodafone complet 800 cu internet pe mobil 500 mb . Am cateva intrebari ! cum se configureaza internetul ? Pot sa il setez sa fie oprit / pornit ? Cand depaseste banda de 500 mb ma avertizeaza ? Cum pot sa vad cati mb am consumat ? ps : Ms anticipat .... momentan telefonul e la incarcat .
  14. pfai ce posturi .... nu e nemessis...ce legaturi gasesti si tu
  15. alt post fara sens + ca e uplodat chiar de tinkode
  16. SENEQ_o

    Bac 2011

    @ alex_cismas no duble post ai dreptate cu romana . Eu nu ziceam sa nu se faca doar sa se diferentieze materia de la profilul real si cel uman ... ori sa dea mai usor la real ori sa dea mai greu la uman ... Sa nu fie aceasi materie , sa fie ca la matematica m1 si m2
  17. SENEQ_o

    Bac 2011

    @ crs12decoder Felicitari pentru nota , si chiar imi pare rau daca ai facut ulcer , dar nu trebuia sa te stresezi chiar asa de mult daca stiai ca o sa treci . Banuiesc ca au avut o oarecare influenta si parintii . Respect pentru ca ai invatat singur la matematica. Cat despre BAC: - Daca era interes din partea elevului si in ultima luna invata 4 ore pe zi, sigur trecea . Daca ei au ales sa se distreze in "vacanta" de dinainte de bac, e problema lor. - Camerele pe mine nu m-au afectat deloc , ci din contra la proba unde am avut camera a fost liniste si m-am concentrat mai bine pe subiecte. 2 lucruri nu inteleg : - cum de cei care au scris la romana Stefan Ghiorghidiu au luat note de 8 sau peste 8 - de ce la toate profilele se da acelasi examen la romana . De exemplu la profil real ar trebui sa fie mai putine comentarii si mai putina literatura decat la profil uman.
  18. SENEQ_o

    Bac 2011

    mate 7 ( am gresit mult din neatentie ) era lucrare unde se putea lua 8 fara sa fii bun la matematica romana 7.50 ( am depus contestatie ) sper sa mai puna 50 de sutimi sau 1 punct informatica 9.40 media 7.96 - speram la 8.50 media ... dar asta este ...
  19. bravo ... merge perfect acuma . Ar trebui sa te gandesti daca il faci public sau il dai dupa anumite criterii in functie de ce metoda folosesti , ca sa mearga cat mai mult timp
  20. merge programul ! doar ca are o problema ... daca ai spatii in mesaje iti trimite doar ce ai scris pana la primul spatiu . ar fi super sa adaugi si camp pentru from .. GJ !
  21. tb sa faci cont cu nemesis si sa zici ca vine inapoi .. puneai avatar , treburi si le crestea inima la useri ...
  22. Agent smith .........

×
×
  • Create New...