SympleBoy22 Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Il intrebi unde e satul cu canibali,el o sa raspunda ca este in cel cu oameni buni(pentru ca minte)deci o iei in cealalta parte Quote
BlackRose Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Rezolvare problema "Desena?i 2 p?trate pentru a separa ciupercile de arici" Quote
Kestor Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Cum o convingi pe mama lui TinKode sa-ti faca o felatie? (folositi logica, nu forta ca se lasa cu puscarie Quote
loki Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) apropo, pe asta a mea o rezolva cineva? Repet contextul:1) Avem 3 insi, unu zice adevarul, unul minte si unu raspunde la intamplare (cateodata minte, cateodata zice adevarul, deci un raspuns pe care nu te poti baza). Cum aflam cine e fiecare punandu-le numai 3 intrebari. Puteti repeta intrebarea, dar aveti 3 incercari indiferent pe cine intrebati.2) O versiune mai complicata:Cei 3 indivizi sunt canibali si raspund cu OG si UG, un raspuns inseamna da si un raspuns e nu. Din 3 intrebari aflati care raspuns inseamna da si care nu, nu e obligatoriu sa aflati exact cine spune adevarul, cine minte si cine raspunde la intamplare.e o dezvoltare a problemei lui kestor care se rezolva cum am zis mai sus. Pe net nu am gasit spoilere cu raspunsul simplu si corect. Indiciu: ultima intrebare e solutia de la problema asta.problema similara e link intr-un post de-al meu din topicul asta. "daca te-as intreba daca asta e drumu cel bun ai raspunde da" iar daca drumu e bun va raspunde da, daca nu, nu.kestor, tu tre sa stii! Edited November 23, 2009 by loki Quote