skyman Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) Salutare tuturor ,16 ani , bloggar, experienta html , cms-uri , design, si cate putin din fiecare Vreau sa invat lucruri noi si sa ma integrez .Nu prea mai stiu ce sa zic ...Infine , imi pare bine de cunostinta !Si vreau daca se poate sa ma ajute cineva, adica, nu stiu cu ce sa incep , daca vrea cineva sa-mi dea niste sfaturi ceva, invat destul de repede ... m-ar interesa sql , vulnerabilitati sau ce credeti voi ca e mai bine si bun pentru un incepator Edited November 15, 2009 by skyman Quote
SympleBoy22 Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Bine ai venit.Poti urmarii niste tutoriale de pe forum. 1 Quote
cla1992 Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Salutare, si bun venit in comunitatea RST, daca ai citit regulile poti sa treci la urmatorul pas adica acest post care e foarte interesant:http://rstcenter.com/forum/16359-sfaturi-de-om-batran-pentru-ai-nostri-hackeri-tineri.rst Bafta, si spor la invatat.Daca vrei sa stii ceva anume,imi lasi un PM si te ajut pe cat sunt in stare. Quote
SENEQ_o Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) ------------------ Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote