sawyer Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) Am de ceva timp scriptul asta, nu stiu daca mai functioneaza, nu l`am mai testat, ultima data mergea. Uploadati pe server, puneti datele mysql in lib/config.php, faceti rost de liste de mailuri ( cu parola ) de gmail, sau msn, incarcati in script si bum dati spam prin gmail sau msn imi pare rau ca nu stau sa dau mai multe instructiuni acum, sunt in graba, voi posta in viitor mai multe. astept pareri despre script Download Link: hxxp: //rapidshare.de/files/48741388/EmailMass_System.rar.htmlcredits goes to bontzay, a good palMai am unul de la cineva, dar nu functioneaza, daca poate cineva sa`l faca e smecher, e doar PT AOL asta, daca cineva poate sa banuiasca ce are macar, va rog eu sa postati, eu cred ca problema e la aol.inc.php sau curl.inc.php, s`o fi updatat ceva pe la aol. oricum, stiu pe cineva care are versiunea asta modificata si merge, dar nu stiu eu s`o modific. later on!Download Link: hxxp: //rapidshare.de/files/48741400/AOL.zip.html Edited November 26, 2009 by Nytro Quote