Jump to content
Gwci

Acer planuieste 6 noi handset-uri Android pentru 2010

Recommended Posts

Acer intentioneaza sa lanseze nu mai putin de sase noi smartphone-uri cu sistemul de operare Google Android in prima jumatate a anului viitor.

Al doilea cel mai mare vanzator de PC-uri a lansat in aceasta saptamana primul sau dispozitiv Android, smartphone-ul Liquid. Dispozitivul a fost pus in vanzare prin intermediul operatorilor CSL din Hong Kong si Far EasTone Telecommunications din Taiwan.

Compania a anuntat ca va lansa pana la 6 noi smartphone-uri Android in prima jumatate a lui 2010.

Acer intentioneaza sa lanseze telefoane Android in nivelele de pret top-end, mid si low-end, precum si modele pentru utilizatorii business si consumatori.

Liquid, un smartphone cu un touchscreen de 3.5-inch, dotat cu un cipset Qualcomm 8250, a fost anuntat la inceputul acestui an. Dispozitivul utilizeaza versiunea 1.6 a Android, are un receptor GPS integrat pentru servicii de locatie si o camera de 5 megapixeli.

Smartphone-ul va fi oferit de operatorii mobili in Europa in primul trimestru al 2010. In prezent este disponibil doar prin intermediul operatorilor din Asia.

Odata cu lansarea Liquid, Acer laseaza si noi aplicatii Android. Spinlets, un serviciu de streaming de muzica si video, este distribuit impreuna cu telefonul. Aplicatia permite utilizatorilor sa asculte muzica si sa vizioneze video gratuit. Acer lucreaza cu companii de muzica pentru a le inscrie in serviciu.

O alta aplicatie Android pentru Liquid creaza un avatar pentru utilizatori, pentru a fi utilizat pe smartphone. Acer intentioneaza sa continue dezvoltarea de aplicatii pentru a-si promova handset-urile.

Sursa: Computerworld - News, Education & Headlines - Security, Storage & Networking - Information on Hardware, Software for Laptops & Desktops

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...