Gwci Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 11 Decembrie 2009 | HardwarePentru cei care si-au propus reducerea costurilor pentru anul viitor, Genius vine cu o idee: noul mouse Traveler 900 care vine cu o solutie pentru consumul redus de energie, prelungind viata bateriilor pâna la opt luni.În plus, functia turbo scroll ofera avantajul unei navigari usoare si rapide mai ales în cazul documentelor foarte mari.Cu o rezolutie de 1600 dpi, Traveler 900 economiseste timpul de lucru, fiind foarte precis, iar tehnologia wireless 2.4 GHz blocheaza interferentele pentru un raspuns imediat al mouse-ului. Dimensiunile Micro receiver-ului permit depozitarea sa în interiorul mouse-ului, facând transportul mouse-ului mult mai usor.Pentru a satisface preferintele unui numar cât mai mare de utilizatori, Traveler 900 Genius este disponibil în patru culori: rosu, albastru, gri si maro.Traveler 900 este disponibil în România prin partenerii Genius la un pret de referinta de 89,9 lei.- Functie turbo scroll- Tehnologie wireless 2.4GHz anti-interferente- Consum redus de energie: prelungeste viata bateriilor pâna la opt luni- Rezolutie 1600 dpi- Mini receptor care poate fi depozitat în interiorul mouse-uluiSursa: 4 ACE - PR & Publicity - 4 ACE Quote
LLegoLLaS Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Turbo scroll asta cred ca e inspirat de la logitech.oricum e bine pentru ca va creste concurenta si va scade pretul probabil. Quote
sec_hacker_ret Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 cel mai bun mouse Welcome to www.A4Tech.com::Productam avut si modelul anterior care era putin rotunjit insa am avut probleme la incarcarea bateriilor, le-am uitat acolo si mi s-a stricat receptorul mi-am invatat lectia si acum folosesc un incarcator extern pacat ca din cate stiu era ultimul in romania cand l-am luat pe asta ( poate au mai adus ) al meu e luat la set cu tastatura, care si aia are o tona de butoane in + , f folositoarenu stiu ce ma fac cand o sa se stice asta ca nu am mai vazut de atunci nimic asa misto pe piatasingura problema este ca are rezolutia cam mica , dar pe langa beneficii nici nu se compara ! Quote