Jump to content
Gwci

Brother lanseaza noua familie de echipamente inkjet a anului 2010

Recommended Posts

11 Decembrie 2009 Hardware

Performante crescute si reducerea costurilor pentru utilizatorii din zona Small Office-Home Office

Compania Brother, lider global pe piata tehnologiilor de imprimare si comunicare, anunta extinderea familiei de multifunctionale ‘Do More’ prin lansarea a patru noi modele cu functii extinse, proiectate atât pentru organizatiile mici si mijlocii, cât si pentru utilizatorii particulari care vor sa îsi reduca costurile de printare si sa îsi creasca eficienta.

Astfel, populara familie de echipamente inkjet ‘Do More’ va include un nou multifunctional cu fax MFC-295CN (print/copy/scan/fax) si alte trei modele de multifunctionale 3-in-1(print/copy/scan): DCP-195C, DCP-365CN, si DCP-395CN, care beneficiaza de functii îmbunatatite si software pentru cresterea eficientei de utilizare.

Caracterizate printr-un design armonios si ergonomic, aceste noi modele au fost special proiectate pentru a corespunde cerintelor utilizatorilor care lucreaza în birouri mici si acasa. Ideale pentru retele mici de pâna la 10 utilizatori, noile echipamente beneficiaza de viteze de tiparire de pâna la 35 pagini pe minut, un panou de control ce permite navigarea facila, si o selectie de alte beneficii precum:

- Conexiune networking (cu exceptia DCP-195C)

- Ecran LCD

- Interfata USB pentru tiparire si scanare directa

- Optiuni multiple de scanare (Email, OCR, File and Image)

- Rezolutie de tiparire 6,000 x1,200 dpi

- Software de management al imaginii si documentelor

- Patru cartuse de cerneala – reduceri de costuri prin înlocuirea individuala

- Capacitate pentru 100 de coli de hârtie, plus un sertar pentru 20 de coli foto.

Toate modelele noi vin cu aplicatia de scanare Control Centre 3, precum si alte aplicatii utilitare precum: Reallusion FaceFilter Studio, PaperPort 11 (de la Nuance) si Presto Page Manager 7 (doar pentru Mac)

“Clientii care lucreaza în birouri mici sau chiar acasa au la dispozitie un pachet complet de functionalitati de tiparire, scanare sau copiere asigurate de un singur echipament modern si compact,” afirma Radu Crahmaliuc – Country Manager al Reprezentantei Brother CEE în România. “Noile noastre produse bazate pe tehnologie inkjet au fost special proiectate pentru a corespunde acestor cerinte – oferind functionalitati avansate si software utilitar ce constituie o solutie de printare multifunctionala extrem de comprehensiva.”

DCP195C este primul model din noua familie de multifunctionale inkjet ce va fi disponibil în România în cea de-a doua jumatate a lunii decembrie 2009, urmând ca celalte modele sa poata fi achizitionate începând cu luna ianuarie 2010. Noile modele se alatura familiei mai mari de echipamente Do More ditre care multifunctionalele 3-in1 DCP-385C, DCP-585CW si 4-in-1 MFC-250C, MFC-490CW sunt de asemenea recomandate utilizatorilor din categoria Small Office – Home Office.

Întreaga familie de noi produse beneficiaza de certificarile de mediu Blue Angel si ENERGY STAR. Toate produsele Brother de ultima generatie beneficiaza de caracteristici care corespund tuturor standardelor ecologice, cu componente garantate pentru disponibilitate de minimum 5 ani, posibilitati de utilizare a hârtiei reciclate, emisii reduse si consum economic de energie.

Despre Brother

Bother este un lider global în tehnologiile de imprimare si comunicare. În segmental de piata al echipamentelor multifunctionale laser mono-color Brother a devenit lider de piata traditional în Europa. Fondata în anul 1908 în Nagoya - Japonia, compania a celebrat în 2008 100 de ani de la înfiintare si 50 de ani de existenta în Europa. La nivel mondial Brother are peste 25.000 de angajati. Calitatea, preturile avantajoase, programele de marketing, distributie si service la nivel local, grija pentru protectia mediului si permanenta pozitionare alaturi de clienti, sunt tot atâtea atribute care asigura succesul Brother în Europa. Toate produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietara ce este proiectata, produsa si distribuita în proportie de 100% in-house. Brother detine o serie de ceretificari internationale de renume precum: ‘Energy Star’, ‘Blue Angel’ si Ecomark’. Brother Central and Eastern Europe GmbH este sediul central al operatiunilor din toate tarile Europei Centrale si de Est. Cu venituri totale de peste 46 milioane de Euro, Brother este de asemenea o companie certificata ISO140001.

Sursa: Brother

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...