HexString Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 Astazi stateam si ma uitam la cat de mult s-a dezvoltat forumul ... si are o crestere continua ...ei hai sa lasam laudele .... si sa trecem la subiact....Ma gandeam ca ar arata si ar fi mai bine daca ar fi mai multe Grupuri ... de exemplu cineva care a pus multe scripturi php sa aiba functie de Php programator sau cel care jtie programare C+ sa fie C+ Programmer .... sau cei care fac avaare sa aiba WebDesigner ... in fine ... poate ca e o idee prosteasca .... dar mi-am spus ji eu ideea aici ...voi ce parere aveti (nu prea buna ajai ) . Quote
Fatal1ty Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 hmmmnuj ce sa zic .... e forum de hack nu de programare.....sau altceva... e bine asa cum e dupa parerea mea... nu prea ai ce sa schimbi la el Quote
edededi Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 eu sunt de acord cu djbes si am putea sa facem si grupuri de utilizatori Quote
eddie47 Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 O da...De exemplu Bes7 si cu Encoded ar trebui sa primeasca titlul de WebDesigner Parerea mea...Fac ceva da' fac si bine [amandoi]...Da, is de acord cu chestia asta Quote
DarkSpider Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Cred ca DjBes7 vrea ca cei care se remarca in bine facand o imagine buna forumului sa fie rasplatiti prin includerea lor in niste grupuri care au un caracter mai concret de cat hacking{ astai prea genereal } . Quote
eddie47 Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Da...Cum are leo Network Expert...ar trebui extinsa faza cu titlurileW8ing 4 the Admin's opinions Quote