Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 In seara aceasta m-am chinuit sa imi instalez Photoshop CS4, dupa 1510591059 de tactici despre care vorbeau unii in comment-uri (@ torrent) mi-am bagat picioarele ca imi dadea 'Send error' la rularea executabilului, asa ca am cautat unul online (un editor de imagini) printre multe naspeturi am dat de zeitatea asta:Photo editor online pixlr free edit image direct in your browserhave fun Quote
Lauru Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 sun multe ca acesta....am si scriptul daca il doriti.. Quote
loki Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 (edited) daca nu iti merge profesional cauti extrema cealalta, gratis si online?poti incerca un CS3 sau o versiune ceva mai jos, nu sunt multe diferente (decat ca la CS3 a schimbat menu-urile si lucrul cu layere, selectia lor etc), multa vreme am mers cu primul CS doar ca sa nu invat inutilitati. De la photoshop 7 (care doar mergea mai bine decat 6 dar a cam buguit jpegurile) la CS3 nu am gasit mai nimic bun.Tool-ul e misto, l-am incercat putin, merge sa faci multe doar mi se pare ca ma incetineste. Edited January 3, 2010 by loki Quote