Jump to content
Necunoscut

Script pentru furat parole de steam, de vanzare

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu, nu il gasiti pe net., e facut "de mana"

Eu il vand, nu l-am folosit si nici nu o sa il folosesc vre-odata...

Ce vreau in schimb?

Sa imi cumperi un domeniu.com, sau .info nu ma intereseaza de unde il cumperi, am nevoie de el vre-o 2 luni. :)

scriptul vine cu tot cu aproape 200 de adrese de mail pe care sunt conturi de steam.

Adresele sunt nefolosite, ca sa le dati mail la fraieri :))

+

fisier .htacesss modficat astfel incat sa intre doar romanii pe site, ca sa nu aveti probleme cu aia de la steam.com

ma gasiti dadu-mi un pm cu idu-l dsv de mess.

Edited by Necunoscut
Posted
script ? :)))

mah tu ai facut un scam page si esti tare acuma il si vinzi .

se gasesc si free

nu ma, deci a gasit un scam pe net, a dat un copy/paste, a modificat putin designu, sau deloc, si-a pus doar copyright jos si gata..done...10 e bucata.

si ca sa nu para prea de nimic a mai cautat si o lista de emailuri, probabil folosind un dork sau de pe un forum, numai el stie :D si a puso acolo...langa scam, asa ca bonus...ca na...asa face si mamaia la piata ca sa creasca putin pretu nu?

No ofense Necunoscut dar ai 2 posturi, esti si anonim, macar o prezentare ai? pune un print screen cu scam-ul sa vedem si noi (mamaie..acolo...la piata iti arata marfa inainte de a o vinde..:D:D:D)

Posted

Era pagina de la steam .com salvata si modificat acolo la parola.(se salva intr-un fisier text si te trimitea pe steam.com la pagina unde iti spune ca numele si parola sunt gresite :))

Se pare ca nu am nimerit locul in care sa il vand, am gasit clienti in alta parte :P