lolman Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Salut! Am primit o comanda pentru un site de canisa ... si am nevoie de un script prin care sa adaug caini, pedigreeuri si sa modific date de contact ... that's all ...Daca ma puteti ajuta... ^'> Quote
qbert Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 tu primesti cereri dar nu stii sa faci un amarat de script sa bage niste date intr-un db?hmm Quote
lolman Posted January 10, 2010 Author Report Posted January 10, 2010 Nimeni? Un template ceva, macar. Quote
bubu28 Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Tu pentru site-ul ala primesti ceva , celui care face scriptul sau gaseste script ii dai ceva ?nu credPS : acum si template vrei ? nu vrei sa iti fac un design unic ? lasa-te de meserie Quote
archway Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Cred ca poti folosi orice script de tip e-commerce open source ( Oscommerce, Zend Cart,etc) . Au o multitudine de facilitati si sigur o au ceea ce iti trebuie si tie ... Template-uri cu si despre petts , de asemenea se gasesc ... Quote
HIENA Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Web Templates, Flash Templates, Website Templates Design - Template Monster gasesti sigur ceva interesant acolo chiar si pe flash Quote
lolman Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 Pana la urma mi-am facut eu un script INSA am o problema cu el. Am nevoie de cineva priceput cat de cat sa ma ajute sa-l corectez. Quote
plush Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Pana la urma mi-am facut eu un script INSA am o problema cu el. Am nevoie de cineva priceput cat de cat sa ma ajute sa-l corectez.SalutAdresa mea : plush2402@yahoo.comTe pot ajuta, discutam mai multe pe mail Quote
Naaraxi Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 30 USD si se rezolva .Pretul poate varia odata cu efortul depus Quote