Jump to content

lolman

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lolman

  1. scuze, am postat gresit ... postez acum unde trebuie
  2. Stiu ca nu functioneaza pentru ca ... nu functioneaza... am inlocuit acolo cu datele care trebuiesc schimbate. Da' nu se conecteaza! Mai am un script de adaugare in baza de date, de acolo am vazut ca nu merge!
  3. Am si eu nevoie de un script in php care sa se conecteze la o baza de date. Eu am unul dar CRED ca este ceva gresit in el pentru ca nu prea functioneaza: <?php $adresa = "localhost"; $utilizator = "userul"; $parola = "parola"; $bazadedate = "baza de date"; $conexiune = mysql_connect($adresa,$utilizator,$parola) or die("Nu ma pot conecta la MySQL!"); mysql_select_db($bazadedate, $conexiune) or die("Nu gasesc baza de date"); ?>
  4. lolman

    Script

    Pana la urma mi-am facut eu un script INSA am o problema cu el. Am nevoie de cineva priceput cat de cat sa ma ajute sa-l corectez.
  5. lolman

    Script

    Nimeni? Un template ceva, macar.
  6. lolman

    Script

    Salut! Am primit o comanda pentru un site de canisa ... si am nevoie de un script prin care sa adaug caini, pedigreeuri si sa modific date de contact ... that's all ... Daca ma puteti ajuta... ^'>
  7. lolman

    Caut aliat

    Salut! Multumesc enorm. As vrea, daca se poate, sa dai add la kill_the_praetor PM nu-ti prea merge.
  8. lolman

    Caut aliat

    Salut! M-am gandit sa fac un traker. De design + plata site-ului ma ocup eu, dar nu sunt asa de bun coder, in consecinta: caut coder!
  9. a-anunturi Dimensiuni: 1026-336 Tema bannerului: Site de anunturi auto. La culori te las pe tine sa decizi. Astept sa vad ce reusesti!
  10. As aprecia daca ne-ai spune si cum se folosesc! Later edit: l-am salvat .php si am pornit in firefox (codul 2) dar ... Nu merge!
  11. Am eu nevoie de soft, da add la kill_the_praetor
  12. lolman

    LoLman

    ... Ciudat, langa avatar scrie "Bautor de vodka"
  13. lolman

    LoLman

    Buna ziua lume! Eu sunt LoLman, designer web si coder. Mai stiu si ceva programare, da' nu foarte multa! Am cont aici de ceva timp, da' nu am postat, am urmarit forumul. P.S: Bautor de apa plata cu lamaie
×
×
  • Create New...