Jump to content

SpectraWave

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About SpectraWave

  • Birthday 04/02/1988

Converted

  • Biography
    Designer & Coder
  • Location
    Romania
  • Interests
    muzica,design si alcool
  • Occupation
    Designer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SpectraWave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. cla 1992 spune-mi care este numele melodiei de fundal si ar fi super meserie daca i putea sa o urci pe zSHARE - Free Image, Video, Audio, Flash and File Hosting si sa lasi un link download!
  2. reupload cineva please si folositi va rog ceva gen zSHARE - Free Image, Video, Audio, Flash and File Hosting daca nu aveti cont premium pe rapidshare..
  3. ai fost original cu mesaj de la MIchael Jakson )
  4. sau da, un gri mai deschis atunci..
  5. pentru micsirau, e gata logoul: DAR puteai si tu sa specifici , ce culori , ce dimensiuni , ce imagine ai vrea , ce reprezinta tot ce mi-ai spus ai e sa fac un logo pe care sa scrie signed si aici ai link la logo pe transparent : Imageshack - signedtrans inca ceva , care vreti design scrieti aici NUMAI raspund pe messenger sau pmuri
  6. da mah , numai intreba da-mi dar am o mare rugaminte , vad ca ma adaugati pe messenger adaugati-ma doar daca veti sa colaboram la ceva , sau e nevoie de messenger si cand o faceti spuneti de unde aveti IDul, altfel numai adaug scrieti aici directc e va trebuia nu mai imi dati pmuri si adaugari mess..!
  7. mai acumd epinde de scoala , si daca dai la o facultate de informatica fi sigur ca acolo vei avea material la greu si plus ia tutoriale video , inveti cel mai repede si oricum toate limbajele orientate pe obiecte seamana intre ele stii un limbaj inveti mai usor altul ..
  8. foarte meserie programul ! rep+
  9. daca am luat un ban ip si folosesc programul o sa pot vizualiza continutul siteului unde am fost banat?
  10. eu stiam ca un proxy cade destul de repede , o adresa tine cam 1-2 saptamani si cade gresesc? misto ar fi fost daca era si tara corespunzatoare ipului ... am incercat cateva si numai merg
  11. foarte dragutz Notepad++ 4.7.5 , thx
  12. EDIT IMPORTANT cine nu imi spune aceste lucruri, nu ii fac nimic. Cererea o faceti aici (in acest topic) , numai raspund pe messenger sau pmuri, bani nu cer!, decat reputatie daca va placut ce am lucrat. Realizarea unui banner va dura mai mult decat a unui logo!
  13. sunt nou aici si imi este foarte greu sa ma concentrez pe text gri pe negru com`on cine a mai avut asa idee :confused: puteti face va rog alb pe negru sa fie contrastu perfect si sa nu mai ma chiorasc cand citesc carnati de scris? nu va impun asta e o sugestie si as vrea sa mai aud pareri pentru asta
  14. uite ceva cu adevarat tare!!! nu credeam ca este posibil asa ceva
×
×
  • Create New...