030893 Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Am un LG KC910 ..dar..am o problema:confused:Pe multe forumuri se discuta problema GPS telefonul este dotat GPS dar nu merge adica intru pe google maps sau altre app care le mai am si zice ca sunt in Budapest,Anglia etc.. Cine detine acest telefon si a reusit sa-l faca sa iti indice pozitia corecta ..MS anticipat.. Quote
daatdraqq Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Cred ca ai doar harti ,iti trebuie un receptor gps sau sa ai acces la internet pentru google maps. Quote
030893 Posted January 9, 2010 Author Report Posted January 9, 2010 Cred ca ai doar harti ,iti trebuie un receptor gps sau sa ai acces la internet pentru google maps.Telefonul are receptor GPS am si acces internet da tot numi zice pozitia corecta:( Quote
dragosh1904 Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 pai poate n ai semnal gps..totusi la mine intai foloseste reteaua..si apoi gps in google mapsps la mine arata daca sunt conectat cu satelitii gps si cati la nr Quote