metalx Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 As dori daca se poate un program mai bun decat ce gasesti cand sai search google cu care sa pot crea calendare ca aici CABAL Online - Community Forums( e pt un joc cabal online).Nu ma stiu lucra in photoshop si vreau sa fac si eu 1 pt luna martie..voa rog dc se poate sa ma ajutati Quote
metalx Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 ma ajuta si pe mine cineva? Quote
demon_zone Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 stii, poate nu toti jucam jocuri de ruptisi nu toti avem cont si vrem sa ne facem cont pe toate cacaturile... Quote
metalx Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 Te-ai lovit la cap?Sau ce ai patit?Te rog sa nu mai postezi aici.Vezi-ti de treaba ta.Si acum ontopic:ceva tools? Quote
demon_zone Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 nu, nu m-am lovit.Daca insinuezi ca sunt prost, sa stii ca nu sunt. Si pun pariu cu tine ca am o cultura generala destul de mare.Cat despre ce vrei tu sa faci, eu folosesc photoshop.Poate tu esti "palit" in cap ba metal, ca eu unu nu am cont pe site-u ala cacacios ca sa-ti vad eu tie nu stiu ce exemplu.Fii alta data mai atent.Te rog sa nu mai postezi aici.Lord, give me a sign. I god ownd!Later Edit: 2 post + triple post + flame + scris de cocalar + etc etc= radical din 2 Quote
metalx Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 Nu am insinuat nimic amice si nu am zis nimic despre ce sti sa nu sti..si la fel nu sti ce stiu eu..asa ca te rog lasa flame si vezi-ti d viata ta in continuare..nu te-am obligat sa iti faci cont sau sa raspunzi la acest thread asa va f...k off te rog Quote
skipper Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 frate....ai 7 posturi pe forumul asta.nu crezi ca ar trebui sa nu te umfli?parerea mea...si ca sa vad link-ul ala pe care ni l-ai dat tre sa ne facem cont pe cacatu ala de site...asa ca pe viitor incearca sa vii si u cu un print sau ceva .Ca poate nu toti sunt de acord sa isi faca acolo un cont... Quote
loki Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 fa-ti-l in excell in 10 min si baga-ti o poza si gataSi da, nu pune link la situri cu login ca nu ne bagam pe toate kkturile. Quote