Jump to content
PMC

Punct de inceput

Recommended Posts

Posted

Salutare, as dori sa primesc si eu cateva indrumari de la userii de aici care presupun ca au mai multa experienta decat mine. ;)

In ultimii cativa ani au aparut cateva hackuri gen CQ Kill care pot citi intrebarile din applicatiile site-urilor si alte data ce probabil se afal in sursa sau intr-o baza de date de pe server. Nu vreau sa cer hackul pt. ConQUIZtador, si nici nu vreau sa stiu cum a fost facut (ca dupa aia cei la CQ are putea citi raspunsul si or sa rezolve problema).

Ceea ce as dori este un punct de plecare: cum mai exact poate cineva sa citeasca datele din aplicatia web (in general, nu specific pt. CQ). Nu sunt un novice total in ale programatlui (invat C++ de vreo 3 ani), asa ca mai cu greu probabil as reusi sa descurc cateva fire daca mi s-ar spune cum sa incep.

Poate ca intrbarea nu suna prea pertinent, dar sper ca se poate intelege.

Posted

Si tu cine esti? vre-un binefacator de la cq, care vrea sa afle cum s-a creat hack-ul, ca sa se laude apoi cum sar putea rezolva ca sa nu mai fie vreo metoda de a crea alt cq kill?!

zi daca am ghicito...