PMC Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Salutare, as dori sa primesc si eu cateva indrumari de la userii de aici care presupun ca au mai multa experienta decat mine. In ultimii cativa ani au aparut cateva hackuri gen CQ Kill care pot citi intrebarile din applicatiile site-urilor si alte data ce probabil se afal in sursa sau intr-o baza de date de pe server. Nu vreau sa cer hackul pt. ConQUIZtador, si nici nu vreau sa stiu cum a fost facut (ca dupa aia cei la CQ are putea citi raspunsul si or sa rezolve problema).Ceea ce as dori este un punct de plecare: cum mai exact poate cineva sa citeasca datele din aplicatia web (in general, nu specific pt. CQ). Nu sunt un novice total in ale programatlui (invat C++ de vreo 3 ani), asa ca mai cu greu probabil as reusi sa descurc cateva fire daca mi s-ar spune cum sa incep.Poate ca intrbarea nu suna prea pertinent, dar sper ca se poate intelege. Quote
p3tru Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Si tu cine esti? vre-un binefacator de la cq, care vrea sa afle cum s-a creat hack-ul, ca sa se laude apoi cum sar putea rezolva ca sa nu mai fie vreo metoda de a crea alt cq kill?!zi daca am ghicito... Quote
PMC Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 Am spus deja, nu vreau sa stiu ce vulnerabilitate exista in sistemul celor de la CQ.Am dat CQ ca un exemplu ca sa se inteleaga mai bine ce vreau. Tot ce vreau e, in general, cum se obtine acces la o aplicatie web.Sunt la liceu, nu lucrez pt. CQ. Vreau doar sa invat. Uite un exemplu de ceva ce am facut acum ceva timp:? Risen: A Fan-Made Text-Based Game - World of Players Quote
SlicK Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Wireshark, Flash Decompiler Trillix(sau Sothink SWF Decompiler) si un limbaj simplu in care poti sa lucrezi cu socketuri(gen perl, python sau php). Quote