dragosgigi Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Salut! Daca nu va suparati, am si eu o problema cu un nokia N82. Problema ar fi urmatoarea: - in momentul cand incerc sa activez bluetooth imi spune :"Unable to perform Bluetooth operation"In caz contrar, daca cineva a reusit sa scape de eroarea asta, va rog Postati!Salut! Quote
dragosh1904 Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 dc nu ii dai reset? o a ti stearga tot(programe,daca il hackuit nu o sa mai fie,contecate mesaje tot ce ai in telefon)poti face si back up cu nokia pc)dar macar o sa ti mearga bluetooth.alta optiune nu vadps poti sa i dai hard reset adica inchizi telefonul lasi cartela scoti cardul si ti apasat butonul de shutdown+tasta verde de raspuns+3+*. dupaia o sa ti apara sa selectezei tara ora si data.sau ar mai fi sa l updatezi:) Quote
adi003 Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Nokia Europe - Device software update - Supportse poate sa ai o versiune veche de soft Quote
dragosgigi Posted January 29, 2010 Author Report Posted January 29, 2010 pai, l-am mai resetat odata.. si tot la fel.. =( Quote
dragosh1904 Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 pai, l-am mai resetat odata.. si tot la fel.. =(fa i update.. Quote
vizitatoru123 Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 A avut si soramea o problema de genu.Vezi initial daca e de la soft sau hardware.Tasteaza #2820# si ar trebui sa iti dea ceva in gen "Bluetooth adress: XXXXXXXX" daca iti da asta e de la soft daca nu e de la hardware.Daca nu e de la hardware fie iti faci upgrade de soft fie il rescri (de preferat upgrade) Quote