!_30 Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 Tutorialul e simplu si are ca scop desfintarea NetBIOS lookup in retele , care nu au nevoie de asa ceva si folosesc standarde mai complicate , securizate si reliabile ca DNS.1.deschide netowrk conection2.Local area netowrk -> Properties3.Apasa la properties la TCP/IP -> Advanced si apoi alege de sus WINS4.Bifeaza de jos : Disable NetBIOS over TCP/IP.5.OK , close Nu e cine stie ce , dar aveti grija inainte sa folositi aceasta chestie Quote
spawn_705 Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 intersant, o intrebare: NetBIOS-ul nu are deschis portul 139, stiu ca se poate intra pe un calc' foarte usor cu NetBIOSul activat? Quote
!_30 Posted August 24, 2006 Author Report Posted August 24, 2006 @spawn_705-se vede ca nu ai inteles nimic din postul meu anterior , ce drq e ala port , si sa nu mai pui intrebari stupide de genu daca e un ort deschis pot sa intru la el in calc ?-o sa mai epxlic inca o data , pe exempluul si pe intrebarea pe care ai pus-o si dupa acceeea va las in plata domnlui , derece nu am timp , k ?-faza cu portul 139 , e un port deschis de aplcatii de share si print.-RETINE , cand tu iei brosezi si vezi ce share are unu pe retea , atunci i-ai intrat in calc , deoarece aceasta se face prin file and printer sharing pe protul 139 , intelegi?-problema este ca voi credetiu ca daca are portul deschis poti face ce vrei in PC-ului lu. dar default , tu nu ai permisie de scriere ,d eat daca bifezi , deci ianfara de read , broswgins si executare , nu potii sa uplopadezi cum ziceau unii sau sa creezi sau sa scirii noi programe , sa apendezi fiseiere , de la victima etc..bai fratele meu NETBIOS e un servicu de name ,adica pe mine ma cheama Leo , pe tine te cheama nush cum dracu , e folosit ca in lc sa scrie fraieru 192.168.1.43share , sa scrie fraierushare .E o alta chestie in alta traista era gasca , sory , ce pm are legatura , un sertivuc de name , ca netbiosu , ca pe mine ma cheam adracu pe tine lacu ? cu intratu in PC ?Sper ca ai inteles si oricum vad ca degeaba mqa obossesc ... Daca eram profou vostru de rttele ma lua mama drq :@ Quote
spawn_705 Posted September 1, 2006 Report Posted September 1, 2006 ai si tu dreptate, nu am sa mai intreb! Quote