Rockerdish Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ce spuneti de urmatoarele Arme facute pentru un jocAveti aici un pack pentru armele mai stralucite pe care le-am facut , cu ajutor a Paint.net , GIMP , paint.MS si putin Photoscape.rDW..zipStiu ca mai bine puneam preview simplu cu poze dar dureaza mult sa bag fiecare arma .. si la netul meu imi pierd 10 minute din viata , pe cand linkul il aveam. Quote
CrashOverline Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) Stiu ca mai bine puneam preview simplu cu poze dar dureaza mult sa bag fiecare arma .. si la netul meu imi pierd 10 minute din viata , pe cand linkul il aveam.Daca tu nu iti permiti sa iti pierzi 10 minute din viata pentru a-ti prezenta munca, eu de ce mi-as pierde 5 min pt a o downloada si apoi sa o vad? (a se observa ca am vorbit la persoana 1 ).Edit:Totusi mi-am pierdut cele 5 min si m-am uitat, nu e cine stie ce dar arata bine, ma asteptam la ceva mai mare (astea iti luau 2 min sa le urci pe toate, nu 10 ).Asta mi se pare cea mai reusita. Edited February 7, 2010 by CrashOverline Quote
Rockerdish Posted February 7, 2010 Author Report Posted February 7, 2010 Da , dar tu nu ai net de mobil ca al meu. Quote
demon_zone Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 asta e, pare raucand am dat sa-l downloadez, mie mi-o blocat nod32-u nu stiu ce IPPoate e o coincidenta... Quote
Rockerdish Posted February 7, 2010 Author Report Posted February 7, 2010 Stati calmi nu e virus sau asa ceva..e mediafire link. Quote