Jump to content

Rockerdish

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rockerdish

  1. WTF sound nice .. PLM , STF , Toate injuratorile atrag atentia oamenilor , defapt a copiilor ..
  2. Inglorious Basterds? Ce film... si Inca ce film reusit.. Oricum , un trick util:)
  3. Presupun ca respectivul se referea la ceva gratis "program FAKE" care sa trimita 3 Euro sau cat trebuie , si eu as cauta asa ceva dar , nu prea cred.
  4. Bine ai venit Si eu as scrie cat mai gramatical posibil daca as avea o tastatura in limba Romana , ar arata de cateva ori mai aranjat si mai frumos.
  5. intel pentium 4 la 3200 512ddram Pentium 4.. video Nvidia GT9600 unitati optice:dvd-rom dvd:rw hdd: C:100 D:120 Ram : 3 GB Calulator muncit:)
  6. A nu se intelege gresit. In anumite momente ( Hieroglificare ) M0@rT3@ 3sT3 $ucc3$u. Nu prea realizez ce ai castigat facand aceste fraude asupra saracilor Hi5-eri , nu ti-au gresit cu nimic , si nu te afli pe cocalari[dot]com deci esti fericit.
  7. Stati calmi nu e virus sau asa ceva.. e mediafire link.
  8. Da , dar tu nu ai net de mobil ca al meu.
  9. Ce spuneti de urmatoarele Arme facute pentru un joc Aveti aici un pack pentru armele mai stralucite pe care le-am facut , cu ajutor a Paint.net , GIMP , paint.MS si putin Photoscape. rDW..zip Stiu ca mai bine puneam preview simplu cu poze dar dureaza mult sa bag fiecare arma .. si la netul meu imi pierd 10 minute din viata , pe cand linkul il aveam.
  10. The Psihokillers (Juan Antonio Cebrian)
  11. Cine a zis ca ma cred doar in antivirus ? Aveam si un spyware terminator open dar mi se pare ca face update , si consuma foarte multe resurse.
  12. Rockerdish

    [?]

    Vic ! de ce iai stricat topicul baiatului , mi-ai deschis orizonturile.
  13. Hai ca-mi bag ceva in el Avira e caca nu il descoperise acum 2 saptamani. Acum Urla
  14. Inteligentimea ta Eu le foloseam o singura data.. Rezultatul din 1 la puterea a 3 a nu este egal cu 1?
  15. Stiam si eu ca am gresit , dar vroiam sa vad daca cineva observa.. Bine ! recunosc .. Nici macar tabla inmultirii nu cred ca o mai stiu , plus ca mi-a fost sila sa iau un telefon sa socotesc.. ce sa-mi mai cer Ce sa vezi , surse necunoscute 1³ x ( 6 x 4 ) = 24 x 1 = 24 ! Pam Pam deci pana la urma nu sunt chiar atat de prost , sper sa nu fi gresit m-as face de ras si mai mult..
  16. E perfect cu cat mai nebun cu atat mai frumos , bun venit un club.
  17. O prezentare extrem de ingenoiasa.. Ce pot sa zic decat Hi si "Don't go with the light ! Stay with me stay with alive peoples.." How many times you ever saw the light?
  18. De undeva din 2007 stiu de asta:) google Cheat engine download.
  19. Sa nu crezi faptul ca o simpla curiozitate personala precum aceasta m-ar face sa nu vizitez acest site. Probabil ca si posturile tale ( la numar de doua ) sunt fara rost , asta daca nu cumva doresti sa-ti cresti mai repede numarul de postari.
  20. Folosesti cumva google translate? Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici..sper ca cineva sa-mi explica mai detaliat. As avea si eu nevoie de asta iconita.
  21. De 2 - 3 ori era sa fac confuzie intre Sper ca nu fac reclama.. Dar intrebarea mea : Este furat de ei sau de voi ? Sau este automatic ( adica inclus intr-un pachet )
×
×
  • Create New...