Jump to content

BiTzu

Active Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About BiTzu

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Are un coleg de clasa acest telefon "Optimus One" si merge bine pe internet , chiar mai bine decat alte telefoane . De ex, eu am un E63 si prindem wireless in clasa . Lui i se incarca mai repede paginile de net decat mie si avem acelas semnal.. Flash Player suporta pe el.
 2. Nu se pot decoda prin IMEI inca...Incearca la un service.. O sa-ti i-a ceva bani.. Intre 50-80 lei ...
 3. Nu neaparat "imprumutat". De exemplu ai id-uri in lista de la alti baieti/fete din alt orash si le ceri de si tu asa sa incerce codu acela... Sau trimiti niste massuri gen: "Incarcare nelimitata Cosmote cu urmatorul COD: etc" si mai sunt si "CURIOSI" care nu stiu despre ce e vorba si o musca, si asa mai departe..
 4. da nu-l am ... o sa-l instalez mai incolo si revin cu POST`
 5. a incercat cineva? ` merge?
 6. BiTzu

  Nokia E63

  nu am dat sa faca backup ca ma c-am bate programu , acum incerc sa-i fac update dinou sa vedem ce iasa , revin cu post LE: Nu am reusit sa-l fac nici eu nici Cipry altcineva ?
 7. BiTzu

  Nokia E63

  cipry , ai PM , raspunde daca stii.. Pentru ceilalti: A aparut o problema , am incercat sa fac update la soft cu Pc Suite si nu mai merge sa intru in mesaje , in contacte , in galerie. Zice Mesaje: Deja in Uz , Galerie: Deja in Uz si asa mai departe aveti idee ce pot sa-i fac sa mearga?
 8. BiTzu

  Nokia E63

  eu nu le mai am nici pe acelea , aveam multe aplicatii pe el , dar dupa ce am dat decodificare s-au sters toate Si apropo , nu pot sa instalez nici o aplicatie , am incercat sa instalez cateva blacklist dar nu ma lasa sa le instalez.
 9. BiTzu

  Nokia E63

  Am rezolvat , era dat din Meniu>Instrumente> Codificare Memorie telefon , era data ON , si de aceea..Oricum multumesc pentru raspunsuri. @ Da este original telefonul LE: Un BlackList bun aveti ? lasati link
 10. BiTzu

  Nokia E63

  Nu am asa ceva acolo, intru la Setari>Telefon> si am decat "Setari Apeluri" Setari Retea " si inca una. Intru la Setari>Siguranta>Telefon>Autoblocare taste si cand dau Dezactivare nu ma lasa , zice ca Telefonu nu se poate debloca
 11. Salut , am si eu o problema , mi-am cumparat un Nokia E63 si in 20 de minute mi se blocheaza tastatura cu cod de siguranta. Cand dau sa dezactivez optiunea zice ca " Telefonu nu se poate Debloca" .... Stiu codu de siguranta stiu tot , dar nu pot sa dezactivez optiunea. Care poti sa ma ajuti ?
 12. BiTzu

  Barn Buddy Hi5

  Care joci Barn Buddy pe hi5 si stii cum sa mituiesti cainele acela Galben care il cumperi cu 1000 coins ?
 13. wssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
×
×
 • Create New...