b3b3 Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Titlu cred ca trebuia sa fie MyLife... dar cand am luat adresa nu mi-am ales-o eu era deja facuta cu MyLive de un amic de pe scara de la mine, si m-am decis sa imi fac blog daca tot nu face nimic cu ea.Nu sunt expertu' dracu in bloguri, pur si simplu scriu, aberez ca nu am ce face si mai trece timpul usor, usor.O parere? Sfaturi? Ca mi-ar prinde bine parerile voastre!Mylive Quote
qbert Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) ce ar trbebui sa insemne cuvintele "my live"?edit:credema ca nu dau doi banii pe blogu` tau cu mylive sau mylife sau ce plm tre sa insemne si da,sunt foarte prost cu un creier foarte mic,cu neuroni handicapati plini de prostie care nu au avut intereseul necesar sa transimta ochilor mei handicapati si prosti sa citeasca despre blogul tau super...esti prafbafta cu mylive al tau Edited February 18, 2010 by qbert Quote
b3b3 Posted February 17, 2010 Author Report Posted February 17, 2010 ce ar trbebui sa insemne cuvintele "my live"?Deci imi dau seama ca nu sunt singurul idiot de pe aici care nu prea intelege mai nimic dar din moment ce ti-am explicat: "titlul cred ca trebuia sa fie MyLife" si in micul tau creier idiot sa traduci "viata mea" era ceva simplu, ai fi dat dovada ca esti om, fiinta pe acest pamant, adica gandesti dar tu p*la si caciula.Dar ietete ca asa l-am luat cu idiotenia de MyLive care tradus in neuronii aia handicapati ai tai ar fi trebui sa insemne "Eu Live" dar prostia prospera printre noi iar tu ai dat dovada a fi micul prost care isi da arama pe fata de pe aici, mai si intrebi dupa ce am explicat cat de cat si titlul.Nu fi prost, ca te-am iubit! Quote