Jump to content

b3b3

Active Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by b3b3

  1. cum le pot lua si eu in calculator? As dori sa iau tot pentru ca le vreau pastrate ca sigur se vor pierde!
  2. nu e adevarat! PRIVIREA - te mint uitandu-ma in ochii tai si cu zambetul pe buze la orice ora si tu nu iti dai seama cand vorbesc serios si cand nu ! MISCAREA MAINILOR - in cazul in care mint o fata , niciodata sa nu lasi mainile deoparte daca o iei de barbie si te uiti in ochii ei cand ii spui ceva e ... ____ jos , moale, devastata in concluzie K.O DETALII IN EXCES - nu le dau eu, mi-se cer REACTIA LA INTREBARE - raspunsuri promte NU sau DA ... daca sari in sus sa te justifici inseamna ca ai facut ceva! FORMULAREA RASPUNSULUI - pe loc din cuvinte putine, daca stai sa iti cauti cuvintele potrivite inseamna ca minti prea rau !
  3. b3b3

    Legale Bucuresti?

    ne cunoastem cand vrei tu , am 11 ani si o sa imi para bine sa dau de un copil cu cei 7 ani de acasa
  4. b3b3

    Legale Bucuresti?

    sunt slabe vreau sa fac si combinatii intre ele
  5. si sunt si cei mai vulnerabili la tepe primite din cadru Romaniei ! oricum eu sunt mandru ca sunt roman, crescut in Romania tara tuturor depravatiilor, viata de la noi din tara te instruieste foarte mult acum depinde cum o aplici mai departe... 1. daca traiesti acolo : ai bani, o scoala , un viitor iar daca vi aici numai ai nimic 2. daca te duci de aici acolo , te adaptezi oamenilor de acolo si ai succes mai mare ca ei asigurat pentru ca esti mai vagabont ca ei si nu te poate fraieri nimeni ! parerea mea de roman crescut in Romania!
  6. b3b3

    Legale Bucuresti?

    e tactu ?! vrea si el prime de sarbatori sau i-ai supt pwla sa fi un sef mai mic?
  7. b3b3

    Legale Bucuresti?

    super ieftina - zi.mi un pret la ceva si gramajul ! ....
  8. cine stie unde anume si eventuale preturi ca vreau aprovizionare zdravana !
  9. b3b3

    Intrebare?

    si se blocheaza?!
  10. b3b3

    Intrebare?

    altfel sa iti explic... daca noi 2 nu ne cunoastem dar eu iti stiu numarul... cum ti-l pot bloca sa numai primesti niciun apel ?!
  11. b3b3

    Intrebare?

    Pot face cumva ca un numar de telefon anume sa numai primeasca apeluri dar fara ca eu sa am acces la telefon pentru a introduce coduri, redirectionare, etc! Multumesc!
  12. b3b3

    Dinamo-steaua 1-3

    de ce au venit fanii dinamovisti la meci?! R: sa vada cum trece Steaua pe 4 si a trecut cu 3 - 1
  13. a fost sunata de o firma pentru a se prezenta la interviu si fiind o sansa unica pentru criza din tara nu a putut rata sperand ca domn` profesor o va intelege si ii va reprograma examenul stiind ca ea este o fata cu capu` pe umeri si nu ar lipsi aiurea de la un examen! scurt
  14. b3b3

    Teapa banca?

    esti distrus rau fratimiu !
  15. b3b3

    Teapa banca?

    multumesc de pareri .. oricum 2012 e un an periculos pentru banci ca sunt pornit rau pe treaba asta!
  16. b3b3

    pentru Romania

    1 DEC ziua nationala a drogurilor si a prostitutiei va urez un sincer SA TRAIM BINE !!
  17. b3b3

    Teapa banca?

    de ce mereu toti cacatii trebuie sa se faca prezenti?! cum esti tu un cacat in nefiinta ai dorit sa ridici o manuta sus sa zici si tu ceva ok rog un moderator sa inchida topicul. Tin sa multumesc urmatoarelor persoane: Birkoff skizZ madax12345 crs12decoder ENCODED J DuTy^ benny_loppa yceman care mi-au raspuns la ce doream iar celorlalti (redox & 1337 ) Parazitii-De ziua ta ------- Te uiti in pi*da precum cainele`n friptura, Te plangi ca nimeni nu te vrea, Hai vino`ncoa, DA,DA SA SUGI P**A DE ZIUA TA !
  18. b3b3

    Teapa banca?

    multumesc frumos! >< ---- ps: Parazitii - Fara resentimente ( poti sa ceri hentz?!)
  19. b3b3

    Teapa banca?

    pana la varsta asta am facut 3 realizari pe cont propriu neavand parintii langa mine: 1. am terminat 1 liceeu si am luat un BAC nu ma ajuta dar pt mine e o realizare 2. am vrut permis m-am descurcat pana l-am luat 3. am vrut masina m-am chinuit sa o iau toate pe capul si spatele meu fara 1leu de la vreo ruda mai ales parinti. Daca ai fi avut capul meu cred ca te-ai fi pupat in pulica si sa nu stai sa le ceri la ai tai bani sa te duci in oras cu baietii ca doar esti baiat de baiat nu?! Asa ca daca puteai sa dai un raspuns la subiect aveai tot respectul din partea mea pentru ca ma ajuti cu o informatie, dar daca te dai drept filozof p`aici prin fata mea crede-ma ca la 3 randuri care le-ai scris nici sa imi iei guma de pe talpa de la adidas nu te las sa mi-o iei asa ca peace man! D`aia s-a umplut tara de smecheri pentru ca toti sunt ca tine ps: explicare termen "baiat de baiat".----- Cum se numeste copilul (cazul in care este baietel) acelor parinti care sunt amandoi de sex masculin?! (baiat de baiat) ps2: stiu am greseli de ortografie ... dar cel putin nu ma dau drept altcineva!
  20. b3b3

    Teapa banca?

    daca ii iau de cheltuiala sa ma simt bine 1an ... si dupa aceea sa mor de foame... da o sa am nevoie de o banca.. o sa imi para rau ca am 21 de ani + pensia care o sa fie vai s`amar de ea dar.... daca ii iau pentru o "ceva" sa imi scot cu timpul bani o noua idee, o noua firma pe alt nume nu pe al meu sa pierd tot.. si poate reusesc sa traiesc ceva timp asa... oricum nici pe 6mil nu ma duc la munca sa isi bata un fraier joc de mine la banii astia
  21. b3b3

    Teapa banca?

    riscurile ma intereseaza ce pot pati la final? toate le iau la rand ... imprumut maxim la fiecare!
  22. b3b3

    Teapa banca?

    nu stiu vedem ... ma mai interesez si cred ca o incerc si`asa nu sufar bancile
×
×
  • Create New...