begood Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Azi, pe la 10, exact când am plecat spre sal?, primesc un telefon cu num?r ascuns.R?spund ca un om curios.el: "Alo", pe un ton calm, "Sunt baiatu de la cablu, v-am sunat în legatur? cu problema dumneavoastr?".eu: "Da? de la ce companie suna?i? " el: dupa o pauz? ?i un "???" mai alungit "De la compania dumneavoastr? de cablu, TV" ?i a inventat el un nume în grab?, "PTV"eu: "Aha", pe un ton plictisit, deja eram sigur ca e o gluma proast? eu: "Vai de mine, dar ce s-a întamplat??" pe un ton speriat încerc?nd s? m? adaptez situa?iei comiceel: "Dumneavoastr? v? numi?i Mihai Tchaikovsky ?"eu: pufnind în râs, "DESIGUR! eu sunt descendentul direct al lui Tchaikovsky!!!!"eu : "La cât va pot a?tepta, azi? s?pt?mâna asta? Azi este o problema.. mi-a murit pisica, ?i m? duc cu prietena s? o îngrop pe la 17"el: uimit, ne?tiind ce s? zica ) : "?????..."eu: adaug eu repede "azi la 15 v? convine ? c? pe atunci sunt liber !"el: "Sta?i s? verific, la 15 e perfect !"el : "Pe ce strad? sta?i dumneavoastr??"eu: "Dapoi nu scrie pe contract strada mea? sunt sigur ca este notat?"el: iar se blocheaz?...deja îmi era mila de el "ah..."eu: încercând s?-l ajut, "îmi imaginez ca e?ti pe teren ?i nu ai contractul cu tine", îi zic o adres? la abureala "strada Frunzei num?rul 3 apartament 12"el: "ok" eu: "Sper c? m? suna?i la 15, nu vreau s? întarzii la înmormantarea pisicii mele !!" el: asta era like WTF O_o cri cri... dezam?git ca nu i-a ie?it figura zice am?rât, "V? sun."Înc? nu e 15.. mai astept Quote