Jump to content
begood

Tchaikovsky's bloodline

Recommended Posts

Posted

Azi, pe la 10, exact când am plecat spre sal?, primesc un telefon cu num?r ascuns.

R?spund ca un om curios.

el: "Alo", pe un ton calm, "Sunt baiatu de la cablu, v-am sunat în legatur? cu problema dumneavoastr?".

eu: "Da? de la ce companie suna?i? "

el: dupa o pauz? ?i un "???" mai alungit "De la compania dumneavoastr? de cablu, TV" ?i a inventat el un nume în grab?, "PTV"

eu: "Aha", pe un ton plictisit, deja eram sigur ca e o gluma proast?

eu: "Vai de mine, dar ce s-a întamplat??" pe un ton speriat încerc?nd s? m? adaptez situa?iei comice

el: "Dumneavoastr? v? numi?i Mihai Tchaikovsky ?"

eu: pufnind în râs, "DESIGUR! eu sunt descendentul direct al lui Tchaikovsky!!!!"

eu : "La cât va pot a?tepta, azi? s?pt?mâna asta? Azi este o problema.. mi-a murit pisica, ?i m? duc cu prietena s? o îngrop pe la 17"

el: uimit, ne?tiind ce s? zica =))) : "?????..."

eu: adaug eu repede "azi la 15 v? convine ? c? pe atunci sunt liber !"

el: "Sta?i s? verific, la 15 e perfect !"

el : "Pe ce strad? sta?i dumneavoastr??"

eu: "Dapoi nu scrie pe contract strada mea? sunt sigur ca este notat?"

el: iar se blocheaz?...deja îmi era mila de el "ah..."

eu: încercând s?-l ajut, "îmi imaginez ca e?ti pe teren ?i nu ai contractul cu tine", îi zic o adres? la abureala =)) "strada Frunzei num?rul 3 apartament 12"

el: "ok"

eu: "Sper c? m? suna?i la 15, nu vreau s? întarzii la înmormantarea pisicii mele !!"

el: asta era like WTF O_o cri cri... dezam?git ca nu i-a ie?it figura zice am?rât, "V? sun."

Înc? nu e 15.. mai astept :)