e954702 Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Salut.Unde as putea gasi programe care sa contina keyloggeri de preferat Ardamax ,adica noobi care pun intr-un program un keylogger si il raspandesc pe diferite forumuri spunand ca este program de spart id-uri,steam,conturi,etc????Adica pe ce site-uri... Quote
CrashOverline Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Salut.Salut, bine ai venit pe forum, prezinta-te si tu aici.Salut.Unde as putea gasi programe care sa contina keyloggeri Program care sa contina keylogger? hmmm, am eu, ii criptat, nu-i detectat, merge struna Daca te referi la keylogger, (nu "program care sa contina keylogger) gasesti aici pe RST. Ardamax Ardamax??? ardamax= cacat rotund, scuzati limbaju adica noobi care pun intr-un program un keylogger si il raspandesc pe diferite forumuri spunand ca este program de spart id-uri,steam,conturi,etc???:D:DAdica pe ce site-uri...[RST] Romanian Security Team - Security Research----------------Nu te baga unde nu stii despre ce este vorba ca poti sa te arzi...rau, invata mai intai, cauta tutoriale, da-l in colo de keylogger, nu vezi ca nimeni nu te baga in seama.Vii aici si din primul post ceri o chestiie care nu stii ce e si ce face, pune mana si invata, nu fi lenes. Quote
CrashOverline Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 @CrashOverline::D:Deu am incercat sa il ajut edit: cand i-am dat reply nu era banat Quote
wvw Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Lec?ia RST #19: unii oameni nu merit? ajuta?i. Pentru c? sunt cretini. Sau trolli. Nu prea îmi dau seama în cazul de fa??. Quote
CrashOverline Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Lec?ia RST #19: unii oameni nu merit? ajuta?i. Pentru c? sunt cretini. Sau trolli. Nu prea îmi dau seama în cazul de fa??. E bine de stiut...#19 ai inventat-o acu', in regulament sunt doar 18 :D:D sau ii lectie "nescrisa" Quote
cmiN Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 E o lectie pe care ar trebui sa o stie toata lumea si de fapt ar fi trebuit sa fie ceva de genul: "Ajuta si vorbeste-i doar celui care "stie" sa asculte.' Quote
bafu Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 cum pot avea net gratis daca stie cineva rog seriozitate Quote
waingro Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 cum pot avea net gratis daca stie cineva rog seriozitatedaca ai un laptop.. il deschizi .. te plimbi vreo 5 minute prin camera cu el nord-sud-est-vest si .. e posibil sa ti vezi xxx urile.(gratis)daca nu ai laptop.. scoti capul pe geam.(nu conteaza etajul) . agati cel mai apropiat cablu .. te uiti daca are niste firicele alb, alb-albastru, verde, alb-verde .. il tai, mufezi cu un cleste de sertizare (nu e patent) si poti sa dai drumu la download la vreun xxx.(gratis)si nu in ultimul rand.. stai la panda vreo 2 zile.. vezi ce vecin are internet si nu sta pacasa.. sparge usa.. da drumu la comp si .. XXX.(gratis)P.S.dupa cum observi toate solutiile sunt free of charge.depinde de tine cat de hotarat esti sa vrei sa ti vezi pretena facand dragoste pe internet.. evident cu altcineva... Quote
diablo2323 Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 si nu in ultimul rand.. stai la panda vreo 2 zile.. vezi ce vecin are internet si nu sta pacasa.. sparge usa.. da drumu la comp si .. XXX.(gratis)..nu zice ca vrea seriozitate? Quote