remuszica Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Salut!Incerc sa fac un top al celor mai smechere/prostesti/ratate injuraturi a le celebrului hacker Constantean ,asa zis "bahoi"!Am sa va citez mai jos cateva din ele la care va rog sa mai completati si voi pentru un vocabular mai contagios!"Ciorba de culcusi de caineIn baltoaca pizdii matiiLaba lu mata cu perucaDadea la peste pe asfaltDadea la vasla pe cimentAi pizda tulbureAlbina mestecata pe furis cu untura de caineCaine mestecat cu picioare de lupTransplant de limbaSa-mi manci bobitele din cur"Mai adougati daca stiti! Quote
xteutzu Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 de ce trebuie sa promovezi prostia? crezi ca vei fi apreciat pentru asta? Quote
BlackRose Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Aiurea... nu-i vad rostu acestui topic Demonstram cat de "cool" suntem daca injuram... sau daca ne luam dupa Mrs. Bahoi ? Quote
waingro Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 odata m am uitat si eu la asta .. si am simtit asaaa.. o moleseala.. imi pleca creierul.de atunci prefer sa nu ma pasioneze.nu de alta.. dar genu asta tind sa te viruseze.. Quote