Jump to content

xteutzu

Active Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by xteutzu

  1. Sunt interesat dar nu am inteles chestia asta.. " nu o sa accept intrebari tampite gen "Cine imi poate spune o metoda sa fac bani"..iar intrebarea este in ce o sa conste "trainingul" daca nu in cum sa faci bani online?
  2. Din punctul meu de vedere le-a tinut ok.. in general in seturi melodiile se tin de la 4-5 minute in sus. on: Trecerile sunt facute bine..sau cel putin asa imi suna mie. ps: prea mult comercial
  3. Se pare ca nu ai citit ce am scris in postul anterior. Aici nu e vorba de nimic legat de chestiile hacking-"related".Din cate observi sunt un membru mai vechi al acestei comunitati iar faptul ca pana acum nu am intrat in conflict cu nimeni spune multe, deci nu am nevoie de asa numitele "predici"(oricum e foarte ok ceea ce ai zis tu in post). Nu am vrut sa-l ofensez sau ceva de genul(altfel postam toata discutia s.a.m.d)...am vrut doar sa-i arat un punct de vedere si probabil s-a simtit luat peste picior asa ca a inventat repede o poveste la care a adaugat cateva injuraturi si a sters si varsta din primul post ca apoi sa ma intrebe de unde stiu eu ca nu are 23 de ani.Trage tu concluzia...
  4. @Nytro : Nu asta a fost intentia mea. Am vrut sa ii atrag atentia ca atunci cand te dai ceea ce nu esti in spatele tastaturii te poti intalni cu oameni pe care la un moment dat i-ai ofensat si nu stii ce se poate intampla. Asta a fost un caz particular.. pur si simplu cand am vazut nickname`ul mi-am amintit de discutia pe care am avut-o cu el acum ceva timp si m-am uitat in arhiva de la messenger. Nu am nimic personal cu el dar ar trebuii sa se gandeasca ca intr-o buna zi se poate intalni in viata reala (nu pe internet..ca in cazul de fata)cu o alta persoana pe care a jignito si poate persoana respectiva ii f*te o mama de bataie de nu o sa mai fie niciodata om (vedeti stirile de la ora 5). PS : Nu am avut niciodata un blog/site care sa ruleze pe Wordpress si in plus pana astazi nici nu stiam ce e HNS (m-am documentat intre timp). PS2: Degeaba te-ai atacat si ti-ai sters varsta din postul anterior. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris mai sus. Numai bine!
  5. VDub G (3/9/2010 11:16:15 PM): hai sa vorbim de unu xteutzu care e emo si i se zice strutu mucos prost de 16 ani esti atat de bou incat nu valorezi 2 bani eu valorez in bani grei pe langa tine dasta gagicata sta sub mine tu esti mare smecheras dar toti stim ca pe strada esti doar un las hai ne lasi cu fitele tale de borfas ca la noi numai rapu se aude in bassi noi avem masini tunate si ne bagam pulan mata cand sta pe coate nu poti sa ma faci nepoate fiindca sunt vdub si tu esti varza frate sunt scriitor vechi ba de cand nu teai spalat cai jeg in urechi mata nu da pe tine un scuipat ba da puti ca un cacat inregistram direct pe banda tu inca esti virgin si o arzi pe laba din gura ta ies numai prostii nu ma enerva ca boxez ca rocky. VDub G (3/9/2010 11:16:17 PM): niste versuri VDub G (3/9/2010 11:16:19 PM): numai pentr tine wow.. iti mai aduci aminte cand aveai 23 de ani si intrai peste mine in casa? ce mic e internetul..
  6. add xteutzu pe ym.. vreau sa vorbim ceva :P ms

  7. inca ceva.. ca sa instalezi alt firmware trebuie sa bagi iphone`ul in restore mode.. asta inseamna sa ti apasat timp de 15 secunde pe butonul de start (cel din centru) pana iti apare emblema itunes.. iar pe pc trebuie sa-ti apara IPHONE is in restore mode.. sau ceva asemanator. LE : in cazul in care nu ai backup facut poti downloada firmware`ul de aici http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
  8. @ballack ne vedem in retro?
  9. In caz ca SIM-ul telefonului a fost inlocuit utilizatorul va fi alertat si de aceasta schimbare. Mai mult, Anti-Theft Mobile permite efectuare apelurilor catre telefonul furat sau pierdut chiar daca cartela SIM a fost inlocuita, iar stergerea continutului de pe telefon se poate face si in acest caz. Nici sa citesti nu stii.
  10. xteutzu

    Hey

    salut si bine ai venit. poate poti face o exceptie in cazul meu deoarece am doar 96 de posturi si imi oferi un domeniu deoarece lucrez la un proiect si as avea nevoie. ai pm cu adresa de messenger. multumesc anticipat.
  11. Daca a gasit niste vulnerabilitati asta nu inseamna ca s-a folosit de ele sa faca rau asa ca nu stiu daca exprimarea ta este corecta.
  12. imi place...a iesit un effect 3D foarte interesant, parca iese din monitor.
  13. Eu nu vad sa fi zis nicaieri ca i s-a intamplat lui...
  14. Titlul [ localizarea celui apelat cu IPHONE] spune ca are IPHONE.
  15. i-a dat glorie ON : welcome to rst enjoy
  16. Sunt foarte multe site-uri unde poti lucra ca Freelancer si angajatori cer reclame pe profile de facebook care au multi "Friends" s.a.m.d
  17. unde e tipu cu "salam alecum"? Welcome <'>
  18. esti sigur ca plateste?
  19. Apuca de jocuri gen World of Warcraft / Lineage etc. care sa iti solicite creierul si sa iti ocupe mai tot timpul. Este o idee doar.
  20. de ce trebuie sa promovezi prostia? crezi ca vei fi apreciat pentru asta?
  21. xteutzu

    Caterinca II

    asta mi`a placut. jur
×
×
  • Create New...