Jump to content

icebird

Active Members
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

icebird last won the day on July 24 2011

icebird had the most liked content!

Converted

  • Occupation
    smecher de smecher mafiwat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

icebird's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

  1. icebird

    Ivn Design

    Bai penalule cand faceam eu site-uri tu nici nu stiai ce e ala un calculator. Vezi pe cine enervezi pe aici ca nu stii cum iti pica site-ul sau altceva, eu zic sa-ti faci backup.
  2. icebird

    Ivn Design

    Au invatat toti sa descarce o tema de pe net si sa modifice textul. "Design" frate, ce sa zic...
  3. Nu vinzi si postari pe el? M-ar interesa un share, daca imi poti spune un pret. Mersi.
  4. Eu folosesc Hotspot Shield, se conecteaza fara a fi necesar un restart la browser si se misca foarte ok. Online Anonymizer foloseam inainte dar cu ala nu poti vedea spoiler-ele. O sa il incerc si asta, mersi.
  5. Colega, tu prima data ar trebui sa analizezi o carte de gramatica a limbii romane si dupa mai vorbim Presa preia si da mai departe ce crede ca e interesant... pentru ca fiecare vrea rating, vrea vizitatori pe site, vrea abonati multi la ziar, etc. Vorba aia: "presa preseaza doar cacat" - Caddy parca a spus asta. Ei doar transmit mai departe ce cred ei ca va face rating, nu cred in teorii d-astea ale conspiratiei ca ti-au bagat pe gat, etc... astea sunt prostii.
  6. Nu stiu cati dintre toti cei care au postat aici stiu exact ce e *********. ********* nu e o grupare, ********* nici nu exista. ********* nu sunt hackeri, nu sunt anarhisti, nu sunt revolutionari. Mai marii tarilor cauta liderii care conduc *********. ********* nu are lideri, ceea ce "conduce" e propria ta gandire, propria ta ratiune de a face bine si o lume mai buna. Nu exista lideri, nu exista membrii. ********* poate sa fie oricine si orice. ********* e o idee, o idee a libertatii depline. Iar ideile nu pot fi ucise. O idee nu moare.
  7. Asta e ca faza din semnatura mea ma jur.
  8. e-whore? daca e e-whore dami un pm si zimi cat platesti.
  9. Care vrea cont aprobat instant un PM la mine, cel care detine FileIce e un bun prieten de-al meu de pe HF.
  10. nu patesti nimic ba. nu te mai caca atata pe tine eram sigur (da ce zic sigur... 110% SIGUR) ca apuca toti bitangii prosti la thread-u' asta si incep sa inchida cont-uri, d-aia tutorialu' dupa HF era doar la zona VIP, sa nu apuce toti la el. in fine
  11. Depinde de cip, producator, serie, etc. sunt multe variable, dar temperatura medie a unei placi video in laptop-uri e in jur de 30-40 C idle si maxim 80-90 full-load.
  12. Gasit e o variabla de tip int, daca ii pui ! in fata e echivalent cu gasit==0, adica daca gasit e nul.
  13. Slogan-ul mi se pare prost gandit. "Totul despre tutoriale"? De ce nu "Tutorial despre tot" sau ceva de genul... ca nu cred ca dai definita unui tutorial si explici cine a inventat asa ceva, etc. In rest mi se pare reusit, bafta cu el.
×
×
  • Create New...