HexString Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 Nu stiam ca in regulile forumului este interzis sa ai 15 ani sau sa scrii ji in loc de si , sa se fac discriminari de varsta. Dar daca asta chiar deranjeaza pe cineva, nu e nici o problema nu v-oi mai intra pe site. Aja (asa) ca vreau sa vad care ce ziceti? Quote
phantomas Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 eu sunt indiferent la aceasta sectiune ( sincer ar trebuii inchisa ) nu conteaza varsta atata timp cat te duce capu si respecti pe ala ce stie mai mult ca tine ...sper sa nu se supere nimeni pt cele spuse :@ Quote
P1tbull Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 E bine sa intre toata lumea...nu conteaza ce varsta are.....dar sa nu puna mesaje de lammer si sa puna topicuri doar sa aiba el multe mesaje....este un forum de HACK nu de jocuri ptr copii sau mai stiu eu ce.......St00P N00Bism.. Quote
HexString Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 Si credeti ca eu am facut asta ... adica ... am postat prea mult ? Quote
Icarius Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 mai copii, "nu conteaza varsta daca postezi ca lumea"... hmm -> "postati aici poze cu voi [aia reala]" ; "Ai facut daia sau dailalta" "Icarius de ce ai inchis postul? e asa interesant...":@ v-ati luat de unu care scrie cu "j" si "k" si voi faceti post-hunt si mai si puneti intrebari idioate... Quote