Jump to content

P1tbull

Active Members
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

P1tbull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. TheBest..lasa ma ca asa te calesti.Iti iei bataie de vreo 5 ori..si a 6 oara nici nu o sa mai simti. Vrei sa fii bine vazut de baietii aia? Ia o sabie si taie-i pe vreo 2-3....ai sa vezi cum te respecta baietii. Sau daca nu ai tupeu.....stai cu ei....imprieteneste-te...dar vezi ca s-ar putea ca in curand sa trebuiasca sa o arzi si tu cu ei pe la batai.
  2. P1tbull

    Cati ani ai?

    Inca 2 ore si o sa am 17...imbatranesc ..cls a 11...greu frate greu....
  3. Ar trebui schimbat headerul....sa puneti acolo niste sticle de bautura,ca vad ca lumea bea in prostie aici.
  4. P1tbull

    sa mor

    Boxer iar ai ascultat melodia asta? Nimeni Altu' - Inca o Poveste ( Produsa de Ortega ) App: Imi place semnatura ta.....aduce mult spre adevar.
  5. P1tbull

    yahoo

    saptamana trecuta cand dadeam sa ma loghez nu se conecta...asa s-a intamplat toata saptamana. Altor prieteni de-ai mei le dadea eroarea cu "A gresit parola" si cand dadeau sa se logheze pe mess cu parola aia..mergea...dar messengerul nu mergea.
  6. ce spart......daca au ajuns sa schimbe parola si la p0rn e clar.....labar..
  7. am vazut tot filmul de ceva vreme........e buna tipa..
  8. ieri cand am intrat... m-a redirectionat catre alt site, tot gen youtube....cred ca era un blog....nu am stat prea mult sa vad ce e.
  9. P1tbull

    Cati ani ai?

    16....si in curand o sa am 17
  10. flyppy nu te acuz de post hunting... intradevar unele posturi facute de tine sunt bune, dar eu zic ca nu este nevoie neaparat sa raspundem la toate topicurile....nu am nimic cu nimeni, dar am zis ca daca e mai putin post hunting o sa putem intelege mai bine anumite lucruri....Deja am dat-o in offtopic.....
  11. se pare ca post-huntingul pe acest forum este in floare... peste tot unde ma uit trebuie sa fie macar 2 useri care sa raspunda la toate posturile ori cu mersi.. ori cu comentarii de 2 lei.Aici suntem sa invatam nu sa chat-uim. Am vazut persoane care au venit cu mult timp dupa mine si au de 3 ori mai multe mesaje ca mine..
×
×
  • Create New...