edededi Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 site-ul testeaza capacitatile hackerilor si a programatorilor si cu cat treci mai multe nivele cu atat iti dau premii mai multe si este foarte greu cel putin asa mi se pare mie mult mai greu decat try2hack.nl Quote
Thunder Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 Da . Daca nu ma insel a mai fost postat siteul . Fain . Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 nu cred ca s-a postat dar ma rog hai baieti sa vedem cine poate trece primul nivel Quote
DarkSpider Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 ce pot sa spun....frumos...si mai frumos e ca e site roamnesc..eu mam inscris Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 dark spider sa-mi spui daca ai putut sa treci de primul nivel Quote
DarkSpider Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 dupa parerea mea de NOOB afuristi sar putea sa cauti tu parola la primul level pana o sati creasca barba pana sub masa :@ Primul level e de departajare si daca nu te prinzi care e "parola" atuncea nu poti trece deja tiam dat un indiciu foarte valoros Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 dupa parerea mea de NOOB afuristi sar putea sa cauti tu parola la primul level pana o sati creasca barba pana sub masa :@ Primul level e de departajare si daca nu te prinzi care e "parola" atuncea nu poti trece deja tiam dat un indiciu foarte valoros ce indicui mi-ai dat :@ :@ :@ Quote
Pastilatu' Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 ma tot chinui si tot n-am reusit nimic....nimic n-am gasit....... Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 rog userii care au gasit cum se sparge macar primul nivel sa spuna cum au facut si sa nu ma ia nimeni cu faze : "trebuie sa inveti singur" sau chestii de genul asta Quote
DarkSpider Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 Mda cred ca ar trebui sa reformulez parola nu e pe pagina aia .Uiativa in cod si vetio vedea o adresa unde veti putea afla parola Adresa am gasito singur insa ca sa scot parola din hash am avut nevoei de ajuto asa ca tx OSHO ptr ajutor in explicarea algoritmului Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 parola este pe linkul ala cum ca ar fi primul nostru task ....... ? Quote
Pastilatu' Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 moama frate eu ma duc la nebuni iau un borcan de distonicalm ! bah da voi sunteti ashea de nebuni ? va e greu sa ziceti daca tot aberati atat de mult ? mai mult aberati decat sa spuneti ceva concret....... ori spuneti ceva concret ori opritiva din aberat !! macar daca va cer si eu ajutor sa vad si eu bah ...ala eu ala eu .........! moama Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 moama frate eu ma duc la nebuni iau un borcan de distonicalm ! bah da voi sunteti ashea de nebuni ? va e greu sa ziceti daca tot aberati atat de mult ? mai mult aberati decat sa spuneti ceva concret....... ori spuneti ceva concret ori opritiva din aberat !! macar daca va cer si eu ajutor sa vad si eu bah ...ala eu ala eu .........! moama adik la pagina cu http://www.pc-dojo.ro/quest/level1.php la asta te refereai darkspider? Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 rog si eu un user care se pricepe sa ne explice si noua cum sa trecem de nivele Quote
Pastilatu' Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 te rogi degeaba.......numai pot frate..... parca sunt hiene......admini si moderatori......care na nu au nici un interes ne mai ajuta daca e ceva si bine inteles pace pentru kw3rln dar in rest.....hiene frate...... Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 te rogi degeaba.......numai pot frate..... parca sunt hiene......admini si moderatori......care na nu au nici un interes ne mai ajuta daca e ceva si bine inteles pace pentru kw3rln dar in rest.....hiene frate...... nici nu-ti dai seama cata dreptate ai re-edit am aflat codul sursa este ca un fel de problema de matematica var whatisthis = "var xorm = prompt('Enter the password:','');for (x=1; x<5; x++) {if (x != 4){interpret += (texts.indexOf(x));}else{interpret += 6;}}interpret += 7;if (xorm==interpret){interpret = interpret + '.html';location.href=interpret;}else{location.href='hahaha.html';}"; cine isi da seama de aici care este parola este tare Quote
Pastilatu' Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 da mah e problema de matematica x=1 , x e mai mic ca 5 daca x= 4 ..... :@sau nu stiu ...e cam ciudat Quote
edededi Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 da mah e problema de matematica x=1 , x e mai mic ca 5 daca x= 4 ..... :@sau nu stiu ...e cam ciudatda si mie mi s-a parut hai sa vorbim pe mess id-ul meu este edi_edi16 Quote
eddie47 Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 OMFG cata tevatura pt nimic...In loc sa postati cateva cuvinte si bune, ca sa vada tot omu' ce si cum.....Mai bine tac ca dupaia imi faceti si mie ca si lu' Shocker :@ :@ Quote
DarkSpider Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 @ededediE un script java iti dai seama dupa asta </script>....</script>.Daca vrei ca sa ai parola posteaza tot scriptul , cei ce ai postat tu aici este o parte din script cu care nu poti face decat sa intelegi algoritmul.edit Quote
edededi Posted August 22, 2006 Author Report Posted August 22, 2006 @ededediE un script java iti dai seama dupa asta </script>....</script>.Daca vrei ca sa ai parola posteaza tot scriptul , cei ce ai postat tu aici este o parte din script cu care nu poti face decat sa intelegi algoritmul.edit nu merge sa postez tot scriptul imi zice internal server error Quote
DarkWizzard Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 Deci da-ti: curl http://www.pc-dojo.ro/quest/level1.phpsa vedeti sursa.Dupa aia faceti un nou html si scrieti in el:<script>var texts = "a968d312enh73n";var interpret = "";for (x=1; x<5; x++) {if (x != 4){interpret += (texts.indexOf(x));}else{interpret += 6;}}interpret += 7;alert(interpret);</script>Si da alert la parola primului nivel.Mi-a trebuit 5 minute sa vad despre ce e vorba.Dar nivelul doi e brutal ... lolTotusi site ul e fain Quote
edededi Posted August 22, 2006 Author Report Posted August 22, 2006 aduceti cati mai multi oameni pe site adica cat mai multi sa dea vote la linkurile voastre re-edit voua va mai merge site-ul mie nu Quote
DarkWizzard Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 Edebedi nu trebuie sa aduci o suta de oameni pe site.Trebuie sa faci un script care foloseste referrer spoof. Quote
edededi Posted August 22, 2006 Author Report Posted August 22, 2006 gata am adus o suta de oameni pe site si am trecut la lvl 3 care este fffff greu Quote