Jump to content
TBone

UBBThreads Hack!

Recommended Posts

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Thunder")</div>

Nu imi merge ... sau poate nu fak bine .. spune un pic mai detailat pls ..

mai detaliat de atat? cred ca glumesti :@ iti fac video daca vrei dar eu cred ca nu e nevoie!

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("MadBadSad")</div>

;)) toate Ubb.threads sunt hackuite de mine :P cred.. poate mi-a scapat 1-2-3 :))) dar cu ubb.thread am turnat vreo 6-7 hosturi :P

scuza-ma dar nu crezi in exagerezi?

1. Nu ne intereseaza cate UBBThreads ai spart

2. Daca e cum zici tu iti vedeam pe acolo un nume ceva, dar nada

3. Asa pot zice si eu ca sunt hackuite de mine ;)

[edit1]

nu-mi prea place cum postezi prin forum :@

Posted

T-Bone eu nu le deface. ;) intreabal pe Kw3rln ce fac cu ele.. daca le-am deface mam ouat in el intelegi ? poa o sa intelegi si tu..deface = n00b no offence. daca nu ai ce face cu el. pe cand eu chiar am.. cu un host hackuit fac vreo cateva milioane .

Regards

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("MadBadSad")</div>

T-Bone eu nu le deface. ;) intreabal pe Kw3rln ce fac cu ele.. daca le-am deface mam ouat in el intelegi ? poa o sa intelegi si tu..deface = n00b no offence. daca nu ai ce face cu el. pe cand eu chiar am.. cu un host hackuit fac vreo cateva milioane .

Regards

daca esti asa bun si faci cateva milioane dintr-un host dc nu ajuti si tu in forum? spui ca tu ai hackuit astea demult.. (desi exploitul e cam nou ;) ) dc nu le-ai zis si lor de chestia asta?

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("icarius")</div>

<div class='quotetop'>QUOTE("MadBadSad")

.... dami un add pe YM ;) daca stii

:@ :@

fara mistouri va rog..[/quote:95478511c9]

unde vezi misto aici ? :@ :@ :@

Daca te uiti atent sub fiecare post de`al lui MadBadSad (nu numai l el) exista o casutza pe care scrie email :) daca dai clik pe ea te trimite pe la profil.. si acolo dai clik pe Codul Yahoo Messenger. Bine ca nu toti isi pun adresa de yahoo , dar el si`a pus-o :)