Krisler12 Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Salut !Am un program care citeste un fisier text care contine o lista de proxiuri cu porturile lor, cate un proxy pe fiecare rand, in urmatorul format:127.0.0.1:34123.23.23.354:23etc.Am doua textBoxuri in care vreau sa faca asa:-dupa ce citesc fiecare linie din fsier , care este echivalenta cu proxy-ul si cu portul lui;[sa citesc un fisier linie cu linie pot]-vreau ca sa imi apara ip-ul proxiului in primul textBox iar portul de dupa cele ":" sa imi apara in cel de-al doilea textBox <<<------Asta nu pot ! Cum sa fac asta ? Eu am gasit pe google diverse tutoriale dar care te invata numai cum sa faci split la un rand citit in functie de ce caracter vrei tu (eu aici vreau in functie de ":"). Dar care sa imi arate cum sa iau cele doua parti care au rezultat in urma acelui split si sa le fac sa apara fiecare in textBoxul corespunzator. Nu ma poate cineva ajuta va rog frumos cu chestia asta ? Macar sa imi dati un exemplu cu ce am zis eu: un rand care sa fie impartit in doau parti in functie de un anumit caracter intanlit si fiecare parte rezultata sa fie stocata cumva ptr a fi afisata in textBoxul corespunzator.Multumesc anticipat ! Quote
Moderators Dragos Posted March 5, 2010 Moderators Report Posted March 5, 2010 (edited) In AutoIT ai asa : $explode = _stringexplode ($linie, ":")guictrlsetdata ($input1, $explode[0])guictrlsetdata ($input1, $explode[1])Daca vrei sa te ajut in AutoIT, da-mi add la sters Edited July 5, 2010 by Dragos Quote
Krisler12 Posted March 5, 2010 Author Report Posted March 5, 2010 Multumesc mult la amndoi !Am rezolvat insa altfel problema, va arat si cum pentru ca m-am impotmolit la o alta chestie cu care as vrea sa ma ajutati:'astea sunt in afara functiiilor, sunt variabile modulareDim oRead As System.IO.StreamReader Dim result As String = "" Dim proxy As New WebProxy Dim request As WebRequestPrivate Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click Dim i As Integer For i = 0 To Label8.Text - 1 Try RefreshIESettings(oRead.ReadLine) WebBrowser1.Navigate(TextBox4.Text) WebRequest.Create(TextBox4.Text) request.Proxy = proxy ' Send the 'HttpWebRequest' and wait for response. Dim response As HttpWebResponse = CType(request.GetResponse(), HttpWebResponse) Dim stream As System.IO.Stream = response.GetResponseStream() Dim ec As System.Text.Encoding = System.Text.Encoding.GetEncoding("utf-8") Dim reader As New System.IO.StreamReader(stream, ec) Dim chars() As Char = New [Char](256) {} Dim count As Integer = reader.Read(chars, 0, 256) While count > 0 Dim str = New [String](chars, 0, 256) result = result + str count = reader.Read(chars, 0, 256) End While response.Close() stream.Close() reader.Close() Catch exp As Exception End Try Next End Sub Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click 'deschide fisierul, afiseaza calea si numarul de linii citite OpenFileDialog1.ShowDialog() TextBox1.Text = OpenFileDialog1.FileName oRead = IO.File.OpenText(OpenFileDialog1.FileName) Dim lines As Long Dim fullText As String Dim parts() As String lines = 0 While oRead.Peek <> -1 fullText = oRead.ReadLine() parts = Split(fullText, ":") TextBox2.Text = parts(0) TextBox3.Text = parts(1) lines += 1 End While Label8.Text = lines End SubCu ce va rog foarte mult sa ma ajutati:1. cum fac cu acest forFor i = 0 To Label8.Text - 1sa imi ia fiecare proxy in parte si sa execute ce se executa acolo la butonul 22. Cand mi se incarca fisierul cu proxiuri si imi citeste primul proxy, acel proxy e de fapt ultimul din fisier. De ce ? Cum pot face sa fie primul din fisier ?Multumesc mult ! Quote