begood Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Decernarea premiilor Oscar va avea loc in noaptea de duminica spre luni (7 martie spre 8 martie), cu incepere de la ora 3:00.AP Live Oscars Red Carpet - powered by LivestreamCe ziceti, care iese ? Quote
boradarius Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 merci ma uit de akm are deja 40.000 si ceva de viewers Quote
demon_zone Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 da matoti taranii, defapt 3, au votat Avatar...Daca tampitu ala de la "The Hurt Locker" nu trimitea E-mail-ul ala catre fani, asta castiga..Defapt, nu stiu nici rezultatele^^Avatar a fost o drama de 2lei. In afara de efecte si chestiile high-tech si 3d, nimic nou. Quote
strike Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 @demon_zone defineste cuvantul "taran" te rog , din punctul tau de vedere. Quote
wvw Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 ??rani este un cuvânt puternic. 'tarzi este mai potrivit. Doar 3 buc??i pentru c?catul de Avatar, IMDb | Road to the Oscars 2010 | Academy Awards(cel pentru efecte speciale îl merit?, n-am ce zice)E bine. Quote
SympleBoy22 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Chiar daca nu imi place de nici o culoare,cred ca Avatar v-a iesi. Quote
wvw Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Chiar daca nu imi place de nici o culoare,cred ca Avatar va iesi.Deci, s? recapitul?m82nd Annual Academy Awards®Winners announced on Sunday, March 7th <- adic? ieri. IMDb | Road to the Oscars 2010 | Academy AwardsAvatar a luat pentru Best Achievement in CinematographyBest Achievement in Art DirectionBest Achievement in Visual EffectsAtât. Quote
demon_zone Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 taran = (in cazul de fata) , cel care nu stie ce e ala Avatar si il voteaza ca fiind "The best" datorita unor oameni care au zis ca e cel mai fain film facut vre-o data, ca e 3d, ca nu stiu ce. Sa nu mai zicem si de faptul ca daca e un film scump, gata e cel mai tare.Ia compara "Avatar" cu "The Hurt Locker", tu o sa zici ca "Avatar" e mai fain, dar nu e asa. Ia gandeste la bugetul folosit pentru "Avatar" si cel pentru "The Hurt Locker" si ai sa vezi ca "The Hurt Locker" iese invingator. Quote
begood Posted March 8, 2010 Author Report Posted March 8, 2010 m-am uitat acum la 30 de min din The Hurt Locker. n-am putut mai mult.CE RAHAT MAI E SI ASTA? cum sa ia atatea oscar-uri ?e un film documentar prost facut de niste amatori.in ultimii ani doar filmele cu tenta politica (care convin) iau oscaruri Quote
demon_zone Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 na, fiecare cu parerea sa. Mie mi s-a parut multe mai bun ca Avatar.las', pentru bugetul lui de 16 mil fata de 500 a lu' Avatar, e o diferentanext: "Alice in wonderland" Quote