malsploit Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 (edited) Pentru cei care sunt din constanta:cine imi poate face un dvd cu backtrack 4.Nu imi mai merge nici dvd-rw si nici nu am un stick acum.Am facut cu vmware dar nu prea ma incanta. DAu si o bere ,doua...PMSau stie cineva daca exista un modul de instalare pentru backtrack gen wubi?edit:sunt singurul din constanta ,sau si voi aveti probleme cu unitatea optica?,sau nu beti bere? Edited March 8, 2010 by hate.me Quote
Guest vini4p Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Pentru cei care sunt din constanta:cine imi poate face un dvd cu backtrack 4.Nu imi mai merge nici dvd-rw si nici nu am un stick acum.Am facut cu vmware dar nu prea ma incanta. DAu si o bere ,doua...PMSau stie cineva daca exista un modul de instalare pentru backtrack gen wubi?edit:sunt singurul din constanta ,sau si voi aveti probleme cu unitatea optica?,sau nu beti bere?Treci prin Mangalia, si iti fac... Quote
Jeefo Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Nu te duce la Flubber ca te violeaza, vino ca iti fac eu.GlumeamFlubber nu te supara.Zi cand dam o liniutza? Quote