Jump to content
oXid

Stiu o metoda de a afla user si parola dc ai cookie

Recommended Posts

Posted

:( imi pare rau ca am fost inteles gresit ,dar e foarte trist ca cei mai multi de pe multe din forumurile romanesti sunt analfabeti si odata cu asta nu au pic de logica.....

de ce mi-am luat eu ban []kw3rln,atat te rog sa imi zici... nu ma astept sa imi scoti banul ca nu ma intereseaza........

La ironie sunteti toti buni dar sa faci ceva cu adevarat bun si sa dati intelegere nu o sa faceti niciodata acest lucru.......

bugul pe care l-am descoperit nu are legatura cu (mozila---tools----options-----saved passwd.....),asa cum ma ironiza unu intr-un replay, e ceva mult mult mai mult,cu bugul asta am reusit pe unele forumuri sa imi dau chiar si reputation.....poti sa folosesti in mai multe chestii........

+stiu ca e un administrator de pe rstcenter care e angajatul lui Vidz.....

chiar am vrut sa ii zic lui vidz(vidz fiind moderator pe forumul Garena. com,ea ocupandu-se doar de partea de forum ce tine de romania) ca am descoperit bugul pt comunity xp.......

in fine oricum nu cer sa mi se de-a unban(ma doare in ****, nu o sa fac public bugul,pt cafoloseste si la altceva decat sa aflii parolele din cookie,nu o sa fac tutorial pt ca ar fi degeaba,cei mai multi care l-ar vedea o sa zica ca e fake,pt ca oricum nu va arat metoda si nu vad cum v-as face un tutorial video care sa va convinga[prin asta sa va aratat si metoda]........v-as fi facut dc nu ati fi fost asa de prosti si nu m-ati fi luat in ras)