Jump to content
dragosdydy

Eroare VB .net

Recommended Posts

Posted

Salut. Am facut un programel in VB.net 08. Toate bune si frumoase pana cand am inceput sa-l imprastii la lume, m-am trezit cu feedbackuri negative :) gen erori!

Pe masina locala (windows 7 , 32 biti) totul a mers fara probleme. I-am facut si un installer, pentru ca programul contine si niste dll-uri, ca sa fie totul la pachet. Am testat prima oara pe un XP Sp 2. Totul a mers ok. Pe inca un XP Sp 2, totul bine. Pe alt XP Sp 2, eroare! Pe un windows 7 64 biti, eroare. Pe un alt windows 7 32 biti, aceeasi eroare. Inca o incercare pe un alt XP sp2, totul bine.

Care sa fie problema? Toata lumea a instalat aceleasi lucruri, la unii a mers, la unii a dat eroare. Aceeasi eroare la toata lumea!

Description:
Stopped working

Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: application.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 4bb0ea14
Problem Signature 04: Application
Problem Signature 05: 1.0.0.0
Problem Signature 06: 4bb0ea14
Problem Signature 07: e
Problem Signature 08: ef
Problem Signature 09: System.InvalidOperationException
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 2057

Sa va mai dau inca un lucru: am incercat sa rulez exe-ul fara .dll-uri si am primit si eu aceeasi eroare de mai sus, si dupa ce-am dat debug la mesajul erorii spunea ca lipseste dll-ul... So whats the problem? Help me please!

Posted
Problem Signature 09: System.InvalidOperationException
Din asta ar iese ca programul ar vrea sa faca ceva si e blocat,e posibil sa dea eroare din cauza asta...

Ai putea uploada programul undeva sa-l testez si eu pe win vista?

Posted

Am incercat si cu try catch insa respectivii mi-au spus ca eroarea inca apare...! am pus asa

try
catch ex as System.InvalidOperationException

end try

LATER: Am rezolvat. Multumesc mult. Imi lipsea un ocx pe care nu l-am bagat in seama... trebuia sa-l inregistrez.