Jump to content

dragosdydy

Active Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dragosdydy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Tin sa ii multumesc lui @AGSQ ! Am cumparat un server de la el, m-a ajutat cu mutarea, configurarea si optimizarea lui! Apoi dupa cateva ore de la mutare si cu protectia in fata unor atacuri DDOS! Recomand cu mare incredere! Va multumesc tuturor pentru ajutor si sfaturi, am rezolvat totul.
  2. Din ce mi s-a spus in jur de ~1.2gbps (sper sa nu vorbesc prostii). Multumesc pentru raspunsuri, l-am contactat pe AGSQ.
  3. Multumesc pentru sugestii. Pentru moment folosesc DigitalOcean si un server cu 16GB si nu pot sa-l mut deocamdata, ar dura foarte mult. Am clonat serverul pentru a primit un IP nou si am upgradat planul CloudFlare si am dezactivat mailul (mx records). Totusi atacatorul mi-a spus asa pe Skype: "As i told you i can bypass that UAM mode with a few code lines. Either GET or POST". "Digitalocean nullrouted your ass UAM mode does nothing I can bypass that shit in seconds" Se pare ca Under-Attack Mode deja a fost bypassat de domnul atacator. Siteul este deja jos. Cineva care se pricepe ?
  4. Am un site care a fost atacat DDOS ieri si am primit amenintari ca va fi atacat din nou astazi. Am schimbat deja serverul, deci un nou IP, am facut upgrade la CloudFlare la Business Plan (Aveam Pro). Am nevoie de cineva cu experienta sa ma ajute sa ma protejez si poate sa ii dau de urma celui care ma ataca. Am ID-ul lui de Skype, am incercat cu Skype Resolver, insa se protejeaza si nu am gasit nici un IP si mai am si contul lui de twitter. Multumesc.
  5. Salut. Merci de oferta dar eu caut multe conturi, nu ma intereseaza nici skinurile nici ip. Am nevoie doar sa fie multe si sa aiba peste level 5. Multa bafta.
  6. Salut. Dupa cum spune titlul, cumpar conturi League Of Legends cu minim level 5 pe ele bulk. Minim 50 de conturi. Am nevoie de persoane serioase, testez cateva conturi random inainte de plata. Multumesc.
  7. Asta e metoda baieti dar eu zic ca nu se merita, sper sa nu ma injure cel care a facut topicul insa pt a face niste bani ok, trebuie sa pierzi mult timp in fata pc-ului facand doar chestia asta.
  8. Mda. Am incercat si eu acum vreo 2-3 saptamani, dar m-am lasat! Puteti sa va inregistrati pe megatypers(dot)com cu urmatoarele coduri de invitatii: 1. FAE 2. FAF 3. FAH 4. FAJ 5. FAK 6. FAM 7. FAP 8. FAR 9. FAT (sper ca nu e nici o problema ca le postez, eu oricum nu mai folosesc contul pentru ca pentru 200$ pe luna tre' sa stai in jur de 7-8 ore in fata pc-ului sa scrii captcha-uri incontinuu) Bafta si nervi de otel!
  9. Frate, omul a avut un "produs", l-a vandut si acum trece mai departe. Normal ca nu vrea sa o stie toata lumea altfel n-ar mai avea nici o valoare pt el.
  10. Foarte util si asteptam si Hintul pentru ca era prea simplu de aflat altfel
  11. Am mai citit pe un forum de un tip care i-a picat un telefon cu android touch etc in apa a reusit sa-i faca touchscreenu sa mearga insa vreo 3 butoane nu mai mergeau...si l-a schimbat la garantie a reusit sa stearga toata apa si condensu din el sa nu se vada ca e apa si i l-a schimbat. bafta
  12. Da...dar daca 400 de useri descarca simultan de pe "universal downloader" ar insemna 100/pe cont, avand doar 4 conturi! E greu sa faci chestia asta...decat daca il tii private pentru cativa oameni...daca il faci public o sa dispara repede.
  13. Pentru 2730 clasic stie cineva? Si cu bani chiar..dar la un pret decent...adica mai putin de 100 de RON ... ca e juma' de telefon!
×
×
  • Create New...