Jump to content

Bebee

Active Members
  • Posts

    346
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Bebee last won the day on December 12 2010

Bebee had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bebee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. Sunt unele variante nulled pe care nu le poti exploata.
  2. @Sicko Cine ti-a cerut tie parerea asta e treaba mea si a lu TinKode nu te baga. @TinKode eu nu iti tin morala ca nu-s ma-ta. Ti-am zis ce am avut de zis, retard banuiesc ca esti tu. Adresa ta.. Si tu esti? Da tu prin ce razboaie ai trecut cu cine te-ai luptat asa de grav? Ai stat in fata unui PC nimic mai mult asta nu e munca de facut comparatii. Comenteaza ce vrei ca nu-ti mai tie sau altora.
  3. TinKode daca erai asa baiat nu mai faceai topic sa vezi cati pupincuristi ai si sa te dai cine nu esti.. stii la ce ma refer. Deja o dai in sentimentalisme si nu-i frumos. Crezi ca daca te-ai vazut parte din staff userii ar trebui bai gata e TinKode aici. Da cine-i TinKode? Ala care a spart nasa bla,bla,bla.. si ala care se lauda singur. Ai cam dat cu mucii in fasole.. Cum am spus si o mai repet, cunostintele tale nu sunt din ceva ce ai creat sau tu ceva ce ai inventat tu. Tot ce stii e de la altii..ca si mine de altfel, daca s-ar tine cineva cat te-ai tinut tu de partea de securitate ar sti la fel de multe ca tine. Eu iti spun sa nu te mai dai asa zmeu si sa ii tii locu lu Nemessis cat de cat ok, ca Nemessis a avut mereu bunul simt nu a privit pe nimeni de sus cum faci tu. http://rstcenter.com/forum/35224-cine-e-si-tinkode-asta.rst
  4. Eu nu inteleg de ce iti dai tu cu parerea la parerea mea. Treaba cu respectu e demodata crede-ma, nu dau 2 bani pe ce face el sau altu si mai ales pe tine ca nu stii de lungu nasului.
  5. Ce camatar iti da tie bani fara sa lasi semn?
  6. Pacat. Dar TinKode suge. El e de capu lui nu am auzit niciodata sa faca ceva in team totul e particular la el. Se lauda ca stie ca face ca drege.. din partea mea multa _!_ pentru el. Daca va primi administrator sau ce o sa primeasca, probabil o sa iau warnuri si in final ban. Nu e alegerea potrivita.
  7. Doar daca este ceva mai nou, le-am incercat pe alea cu xml-u cu ajaxu si nu mai merg. Daca mai aveti altele?
  8. Castiga Steaua cand o sa sparg eu NASA.
  9. Bebee

    hax.tor.hu back

    hint.. reverse ip.
  10. Bebee

    hax.tor.hu back

    level 17 m-am blocat..
  11. Bebee

    hax.tor.hu back

    hmm.. ceva ce merita incercat.
  12. Eu cred ca fizica in spatiu nu are si planetele. Deci nu se va opri niciodata.
  13. Nu le ajung atatia bani la actori/cantareti si restu vor si mai multi, astia vor sa ne jecmaneasca!
  14. Tre sa ai ddos masiv sa-l tii 30 de zile..
×
×
  • Create New...